רייטינג

רייטינג שבועי: קשת 12 בטירוף, זו התוכנית ששברה את המסך

הישראלים אוהבים את תכנית קשת 12: "ארץ נהדרת" במקום השני בלבד, תכנית הבידור השיגה נתון צפייה של 16.7% רייטינג ו-398 צופים
מערכת ice | 
אילוסטרציה (צילום shutterstock)
מסכמים שבוע נוסף בטלוויזיה הישראלית. תכניות קשת 12 ממשיכות לככב על המסך שלנו. 
בגזרת מהדורת החדשות, אין חדש תחת השמש, הישראלים אוהבים את חדשות 12. המהדורה שרשמה את אחוזי הצפייה הגבוהים ביותר היא זו ששודרה במוצאי השבת, שרשמה נתון של 14% רייטינג ו-470 אלף צופים.

מייד אחריה, המהדורה של יום ראשון גרפה גם היא 14% רייטינג. המשמעות היא שרק מספר הצופים מפרידים בינה לבין המקום הראשון, 350 אלף צופים. המהדורה של יום שלישי השיגה 13.5% רייטינג ו-352 אלף צופים. סוגרת את הרשימה היא המהדורה של יום שני עם 13.2% רייטינג ו-326 אלף צופים.
בגזרת הפריים טיים, התכנית שנצפתה הכי הרבה השבוע היא "הכוכב הבא לאירוויזיון" ששודרה ביום שבת. תכנית שבוחרת את הנציג הישראלי לתחרות רשמה נתון של 17.3% רייטינג ו-500 אלף צופים.

במקום השני, "ארץ נהדרת" ששודרה ב'קשת 12' ביום רביעי. תכנית הבידור השיגה נתון צפייה של 16.7% רייטינג ו-398 צופים. מייד אחריה, "הכוכב הבא לאירוויזיון" ששודרה ביום שלישי עם 15.6% רייטינג ו-406 אלף צופים. "ראיון מיוחד" עם אמילי דמארי רשם נתון דומה לזה, 15.6% רייטינג וגם כאן, רק כמות הצופים הכריע בין המקומות, בתכנית צפו 379 אלף ישראלים.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה