רייטינג

רייטינג: מוריה אסרף מרגישה בחסרונו של אייל ברקוביץ'

מגיש רשת 13, אייל ברקוביץ' יצא לחופשה יחסית ארוכה, מי מילא את החסר לצד מוריה אסרף הוא סולימאן מסוואדה שלא הצליחו לגרוף רייטינג גבוה. וגם כמה ישראלים צפו ברבע הגמר של אנגליה ונורווגיה? | דירוג הרייטינג היומי של ice
מוריה אסרף וברקוביץ (צילום מסך ערוץ 13)
הישראלים אוהבים את המונדיאל. למרות השעה המאוחרת, משחק רבע הגמר בו אנגליה גברה על נורווגיה רק בהארכה, 1:2 הישראלים הצביעו בשלט כשהמשחק ששודר בכאן 11 גרף 15.5% רייטינג ו-446 אלף צופים.  
עוד לפני כן, ברצועת השעה שבע בערב, "פגוש את העיתונות" עם בן כספית ועמית סגל בקשת 12 רשמה נתון חזק של 9.2% רייטינג. בתוכנית של מוריה אסרף וסולימאן מסוואדה שמחליף את אייל ברקוביץ' שמבלה בימים אלו ביבשת אמריקה. התוכנית ברשת 13  השיגה 3.5% רייטינג, ועקפה במעט את "שבע עם איילה חסון" בכאן 11 שהסתפקה ב-2.9% רייטינג.
בגזרת מהדורות החדשות המרכזיות של מוצאי השבת, "חדשות סוף השבוע" עם דנה וייס בקשת 12 הגיעה לראש הטבלה עם 12.3% רייטינג. "חדשות השבת" בהגשת איילה חסון בכאן 11 רשמה נתון יפה של 5.1% רייטינג ותפסה את המקום השני. "מהדורת השבת" עם דוריה למפל ברשת 13 השיגה 4.3% רייטינג, ואילו "מהדורת מוצ"ש" עם ליטל שמש בערוץ 14 סגרה את הרשימה עם 3.5% רייטינג.

קרדיט: קשת 12, מיכה לובטון, מסך ערוץ 14, מסך כאן 11 
ברצועת הפריים טיים, "חתונה ממבט ראשון" בקשת 12 הציגה דומיננטיות מוחלטת עם 17.7% רייטינג. ברשת 13, "דה וויס" הציגה נתון יציב של 12.7% רייטינג. פרק הבכורה של הסדרה "אויבים" בכאן 11 רשם הצלחה יחסית עם 6.3% רייטינג, וערוץ 14 הציג 4.0% רייטינג לתוכנית "שיחה עם עודד הרוש".

קרדיט: מסך קשת 12, רשת 13, ויקיפדיה/ סטודיו תומאס תומר שלום, פיני סילוק
ברצועת הלייט נייט, קשת 12 שמרה על כוחה, בעוד האולפן המקדים של המונדיאל בכאן 11 רשם 5.5% רייטינג ועקף את "וויס אובר" ברשת 13 שהשיגה 4.9% רייטינג. "חדשות הלילה" עם עודד מנשה בערוץ 14 השיגה 2.5% רייטינג.

קרדיט: מסך קשת 12, מסך רשת 13, ערוץ 14
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה