טלוויזיה
בגיל 60 בלבד: המגיש הבכיר של ערוץ 14 פורש מהתקשורת?
לאחר הסערה נגדו בחודש האחרון סביב שאלת הלחץ על אנשי הליכוד, יעקב ברדוגו שיתף: ''לא מכחיש את זה. אני מרגיש שאני פה בשליחות להרבה מאוד אנשים בימין - חרדים, חילונים, מסורתיים כאחד. אולי הגיע העת לתת לאחרים. ההרהורים האלה קיימים. זו לא הודעת פרישה אבל קדם, קדם הודעה"
אחרי שיריב לוין יצא נגדו למתקפה קשה, יעקב ברדוגו, מי שנחשב למקורב של ראש הממשלה בנימין נתניהו, זאת בטענה שאיים עליו לכאורה, כאשר שר התרבות והספורט מיקי זוהר, חיזק את ידיו של שר המשפטים וטען כי גם הוא זכה לאיומים לכאורה על ידי מגיש ערוץ 14. כעת ברדוגו מכה על חטא
בראיון אמש (רביעי) לתחנת הרדיו "קול ברמה", הוא טען: "כולם יודעים שהקדוש ברוך הוא זיכה אותי שפרנסתי לא תהיה מעולם התקשורת, לכן אני משוחרר מלחצים ומדרישות ומכל מיני דברים כאלה. וכן, העצימות הגבוהה שאני נותן בתקופה האחרונה, בשנים האחרונות, הם כדי לשמר את שלטון הימין ואת שלטון נתניהו. אני לא מכחיש את זה. אני מרגיש שאני פה בשליחות להרבה מאוד אנשים בימין - חרדים, חילונים, מסורתיים כאחד. אולי הגיע העת לתת לאחרים. אני בין אלה שהקימו את ערוץ 14, בין אלה שהקימו את גלי ישראל במתכונת שלו היום''.
האם בכוונתו לפרוש: "כן, ההרהורים האלה קיימים. זו שליחות, נתניהו עושה אותה בגיל 74, קטונתי, אני רק בן 60, אבל אני לא משווה את עצמי לנתניהו. אני חושב על זה, בעיקר בתקופה האחרונה, ויכול להיות שנעביר את המקל למישהו אחר. זו לא הודעת פרישה אבל קדם, קדם הודעה".
כזכור בתחילת החודש בציוץ שהעלה מיקי זוהר לחשבון הטוויטר שלו הוא חיזק תחילה את לוין כשכתב: "מחזק את ידיו של חברי שר המשפטים יריב לוין שמוביל בעוז את הרפורמה החשובה לתיקון מערכת המשפט ומתמודד עם איומים מבית ומחוץ".
עוד ב-
בהמשך, טען זוהר כי כמו שרים נוספים בליכוד, גם הוא קיבל איומים לכאורה מברדוגו: "כמו שרים נוספים, גם אני נתקלתי בתופעת האיומים מבעל האינטרסים יעקב ברדוגו שמהלך אימים על נבחרי הימין באופן בזוי. שום דבר לא יעצור אותנו מלשרת בנאמנה את בוחרינו האידיאולוגיים ואף עסקן לא ימנע מאיתנו לומר את האמת".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.נראה בן 70, מגמגם, מגוחך ולא רלבנטי. לך, סבאלה, לך (ל"ת)ססי 05/2025/30הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.ברברדוגוגוג 05/2025/29הגב לתגובה זו0 0זהו סופו של כל לקקן בלתי נלאה,לך לך וקח אתך את אדונך ומשפחתו שלום שלום ואל תופיע אפילו לא החלוםסגור



