טלוויזיה

מודחת רוקדים עם כוכבים מגיבה: "אם לא הייתי טיפשה"

כוכבת "המפקדת", אלונה סער, הודחה מ"רוקדים עם כוכבים" אחרי ריקוד דיסקו שזכה לביקורת מעורבות מהשופטים: "אני מצטער שאני לא יכול להחמיא... הריקוד היה משובש לחלוטין", טען דוד דביר

מערכת ice |  8
רוקדים עם כוכבים (צילום מסך קשת 12, shutterstock)
אלונה סער ואיתן קריפס הודחו הלילה מ"רוקדים עם כוכבים" אחרי שהתמודדו על הישארות בריאליטי מול בן זיני וג'וליה שחר. שני הזוגות זכו לניקוד הנמוך ביותר מפאנל השופטים והקהל באולפן.
שופטי הריאליטי, שהעדיפו באופן גורף להשאיר את זיני ושחר בתוכנית, שלחו את סער הביתה אחרי שבתוכנית הקודמת הצילו אותה מהדחה בהתמודדות מול סיגל שחמון. "היה לי ממש כיף, חוויה", סיכמה סער את השתתפותה בריאליטי הריקודים.
סער וקריפס שרקדו דיסקו לצלילי "יצאנו לרקוד" של הדורבנים, זכו בביצוע האחרון לחיזוקים מהשופטים על התקדמות וחריצות אך גם זכו לביקורת על רמה לא מספקת לשלב זה של התחרות: "אני מצטער שאני לא יכול להחמיא... הריקוד היה משובש לחלוטין", קבע דוד דביר. "נראה לי מאולץ מאוד".
דקות לאחר ההדחה, סער העלתה פוסט פרידה מהתוכנית לאינסטגרם שלה וכתבה: "הצצה לאיך ההרמה הייתה נראית אם לא הייתי טיפשה :)". והוסיפה, "מי שתטעה חצי ריקוד תודח הדחה שלמה".
  
בראיון אחרי הדחה ל"ערב טוב עם גיא פינס" סער סיפרה על החזרות בזמן המערכה עם איראן והבהירה שלמרות שהיא בתו של שר החוץ גדעון סער, היא לא קיבלה טיפ לפני התקיפה הפותחת: "אני צריכה להיעלב שלא נאמר לי כלום? יכול היה להיות גרוע יותר, חתונה יכלה להתבטל", הבהירה סער בהתייחסות לביטול החתונה של אבנר נתניהו והבהירה שתשמח לקבל הצעת נישואים מבן זוגה.
תגובות לכתבה(8):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    מקסימה והיה כיף לצפות בריקוד
    אחלה ריקוד 07/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא יודעת למה ביקורת כזו. יתכן שהאחרים הצליחו יותר, אבל היא מקסימה ורקדה מקסים.
    סגור
  • 3.
    חמודה
    שוש קפשוש 07/2025/01
    הגב לתגובה זו
    2 0
    דווקא אחלה ריקוד, לא יודעת מה ירדו עליה כ''כ. כנראה יש טובים ממנה אבל זה לא סיבה לתת ביקורת כ''כ רעה...
    סגור
  • 2.
    אלונה סער
    ט. 06/2025/30
    הגב לתגובה זו
    3 1
    את לא טיפשה. יכול לעבור אבל הם היו זוג חזק עוד לפני: בן זיני וגו'ליה.ןשתדעי שדוד גם טעה.עידן הדיסקו היה בשנות ה70 עד 80 ואפילו יותר. הוא אמר שנות ה60. תמשיכי לרקוד.זה כייף.אבל להנאה לא לתחרות.
    סגור
  • 1.
    נפוטיזם של הימין המושחת
    לאה 06/2025/30
    הגב לתגובה זו
    0 12
    צריך להוריד מהלו״ז את הכל הילדים של הימין המושחת הרוצחים ולהפסיק לקדם אותם. בדיוק כמו שביבי מושחת וזה הורס את המדינה, ככה גם השחיתיות הקטנות שמקדמות את הילדים של המושחתים הורסות את המדינה. לשים סוף להכל. די. תתאפסו על עצמכם. היא לא מוכשרת ואין שום היגיון לזה שהיא מופיעה מלבד מעגל השחיתות.
    סגור
  • כמה עולב וטפשות ורדידות ושנאה
    מר 07/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בתגובה אח. מטופשת היבי על הלב שלכם
    סגור
  • ושי אביבי זה נפוטיזם של השמאל? (ל"ת)
    אכלו לי שתו לי 06/2025/30
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • הודעה רעה
    אני 06/2025/30
    הגב לתגובה זו
    4 0
    אין לקשור ילדים בוגרים להוריהם גם אם הם פוליטיקאים. כל אחד הוא אדם לעצמו!!סתם הודעה מלאה רוע ושנאה. לא הייתם רוצים שיתייחסו לילד שלכם בהתאם למעשים שלכם!!
    סגור
  • מקסימה
    ריקי 06/2025/30
    הגב לתגובה זו
    1 1
    בחורה מקסימה ביותר. לא כמו הבן של ביבי.
    סגור