טלוויזיה
אורן חזן לא יוזמן יותר לשידורי התאגיד: "ערוץ שמשדר לצופה וחצי"
תאגיד השידור "כאן" החליט כי לא יזמן יותר את חבר הכנסת אורן חזן לתכניותיו, זאת לאחר שבחודש שעבר קרא "לבעוט בראשו של רונן בר אל מאחורי סורג ובריח" ועורר זעם באולפן ובקרב אורחיו: "ערוץ שמשדר אג'נדה שמאלנית"
חבר הכנסת לשעבר אורן חזן ידוע בפה הגדול שמכניס אותו ללא מעט צרות. לפי פרסום של רן בוקר בידיעות אחרונות ו-ynet, חזן לא יזומן יותר לתכניות התאגיד, זאת לאחר שאמר בתכניתה של קרן אוזן כי "יש לבעוט בראש של רונן בר אל מאחורי סורג ובריח". דברים אלה נאמרו בחודש שעבר לפני שבר עזב את תפקידו כראש השב"כ ועוררו סערה, כאשר המנחה גינתה ואיש השב"כ אילן לוטן עזב את האולפן בזעם, וההחלטה כך נודע התקבלה בימים האחרונים.
חזן עצמו הגיב לדברים ותקף את התאגיד: "אני לא מופתע שערוץ שמשדר לצופה וחצי והפך לערוץ שמשדר אג'נדה שמאלנית קיצונית ומאפשר הסתה פרועה נגד ראש הממשלה יחליט שלא להזמין אותי. אחרי הכל, לא נוח למנותקים במרומי האולימפוס לשמוע את האמת. מעניין אותם רק לא ביבי ורק לא הליכוד, מה שכן נוח לאותן אליטות קפוצי ישבן זה הצביעות והמוסר הכפול".
עוד ב-
עוד הוסיף חזן: "מדובר בערוץ ציבורי שממומן מכספנו ואמור לתת במה לפלורליזם וחופש ביטוי. מעניין שכאשר זה נוגע לציפור נפשם, החופש הביטוי נדם. כח"כ הייתי שות, מלא להקמת התאגיד, היום אני אומר טעיתי, ואם חיפשנו עוד סיבה לסגור את ערוץ התרעלה, קיבלנו אותו"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



