טלוויזיה

רשת 13 מפתיעים: זה הפורמט החדש שיעלה לשידור בערוץ | פרסום ראשון

רשת 13 ממשיכים לעבוד חזק על עתיד הערוץ ועומלים על תוכנית דוקו ריאליטי חדשה. אלו הפרטים שנחשפים לראשונה ב-ice
צוף צימרינג |  1
רשת 13 (צילום מסך ערוץ 13)
רשת 13 עומלים בימים אלו על עתיד הערוץ. בזמן שהעניין הזה עדיין נמצא בסימן שאלה, בערוץ כבר החליטו על הפורמט הבא. אנו מפרסמים לראשונה ב-ice כי ברשת 13 עובדים על סדרת דוקו ריאליטי חדשה שהליהוקים אליה החלו בימים אלו, שתתעד יהודים מכל רחבי העולם ששוקלים לעשות עלייה, כדי לצאת לחוויה של שבועיים בישראל ולהכיר את המדינה היהודית היפה. מי שילוהקו לתוכנית אף יגלו כי כל ההוצאות על ההפקה.
כזכור, בערוץ השיקו לאחרונה סביב עונת "האח הגדול" מספר תוכניות חדשות לשידור על מנת למשוך צופים חדשים וקבועים, כגון: תוכנית דוקו הריאליטי "הפוכים" שהפגישה בין 2 צדדים במציאות הישראלית, שחושבים 2 דעות שונות. משתתפי העונה היו: נעמה קסרי ורבקה לפייר, חן עשור וניר אבישי כהן, איל נוה ויהודה שלזינגר, חיליק רוזנברג ואורטל בן דיין, זליג קרימקו שמואלוביץ׳ וניר פרידמן, שחף סגל וליאת בנאי.
ותוכנית הבידור האקטואלית "מה קורה פה?" בהנחיית שלום אסייג יחד עם הפאנליסטים: מתן פרץ, לינור אברג'יל, מירית גליצקי, גיורא זינגר, אורי ברויר, שחר קפלן, טל ראשון ונופר סויסה.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    רשת 13
    מוטי 07/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא רוצים יותר כל היום חדשות עים פאנלים שכל אחד זורק משפט .
    סגור