טלוויזיה

פיינליסטית "הזמר במסכה": "היה נורא קשה ולא נהניתי"

השחקנית, מלי לוי נחשפה בגמר "הזמר במסכה" וזכתה במקום השני. בנה דניאל: "אמא, את פשוט עבדת עליי. ידעתי שזאת את", השחקנית התנצלה: "אני אוהבת אתכם, מצטערת ששיקרתי"
מערכת ice | 
מלי לוי הזמר במסכה (צילום הזמר במסכה, קשת 12)
גמר "הזמר במסכה" כבש אמש (שלישי) את המסך עם רייטינג שיא של 20.1% ו-524 אלף צופים, מי שזכתה במקום השני היא דמות הפודל, השחקנית מלי לוי.
לוי התראיינה בקשת 12 לאחר התכנית לאילנית לוי ונדב בורנשטיין, במהלך הראיון דניאל אמר לה: "אמא, את פשוט עבדת עליי. ידעתי שזאת את". 
השחקנית החזירה: "אני אוהבת אתכם, מצטערת ששיקרתי". בעלה, כדורגלן העבר הזכור בעיקר מתקופתו בהפועל תל אביב ובית"ר ירושלים, שמעון גרשון שהיא איש הסוד היחיד שלה שידעה על ההשתתפות בתכנית, החמיא: "הרגשנו כמו בשולחנות באירוויזיון. מאמי, היית פשוט מדהימה. לאורך כל העונה הסתכלתי על הפודל והתרגשתי. הצלחתי לראות אותך בתוך התחפושת, זה מדהים". עוד הוסיף: "שיגעו גם אותי, בכל מקום שאני הולך. עמדנו בזה בכבוד, חיכינו לרגע הזה. גם עבורנו היה ערב מרגש".
מלי חשפה את הרגעים מתוך הבית: "הם לא ידעו אבל חשדו, היה נורא קשה ולא נהניתי. הם שומעים אותי שנים שרה בבית. הבת שלי אמרה שזה הסוף שלי אם אני הפודל. אני באמת מפחדת ממנה, לא יודעת איך אני חוזרת הביתה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה