טלוויזיה

הזוכה ב''זמר במסכה'' מודה לאחר הזכייה: ''אין לי אפילו טלוויזיה''

דאנה איבגי שגילמה את 'הסופגניה' בעונה הנוכחית של הריאליטי בקשת 12 זכתה במקום הראשון וסיפרה: ''זה נראה לי הדבר הכי טוב שאני כנראה אי פעם אעשה'. אני מצטערת אני מסתירה טוב שאני שרה''
מערכת ice |  1
הזמר במסכה 2025 (צילום מסך קשת 12)
מי שנבחרה כמנצחת הגדולה של העונה הרביעית ב'זמר במסכה' של קשת 12 אמש (שלישי) לאחר גמר מרגש היא הסופגנייה, תחתה הסתתרה השחקנית עטורת הפרסים דאנה איבגי שהפתיעה בגדול את פאנל השופטים והקהל. איבגי, ששיתפה שלא הכירה בכלל את הפורמט כי אין לה טלוויזיה בבית, השתכנעה להצטרף לריאליטי אחרי שצפתה בפרק אחד של התוכנית והבינה שהיא חייבת לעשות את זה. 
מיד כשנחשפה אמרה איבגי לאחר שהניפה את הגביע: ''אני מרגישה מופתעת כמוכם. אני לא יודעת למה''. הפאנל של השופטים לא הפסיק להחמיא לה: ''איך את שרה. איזו זמרת. לנצח בכבוד וביושר את העונה הזו עם שירה כזו ולפרפר פאנל שלם אני מוריד את הראש בכניעה אלייך''.

היא עצמה אמרה לעידו רוזנבלום שהודה שהוא לא זיהה אותה גם כשעמד מטר ממנה על הבמה: ''אז מי חשבת שאני? האמת שגם אני לא ידעתי שזה אני. בהתחלה אמרתי למלהקים שיעזבו אותי אין לי אפילו טלוויזיה''.
היא גם סיפרה: ''המוכר בשוק אמר לאיתמר בעלי למה היא לא עושה הזמר במסכה וטז ישבנו וראינו פרק ואמרתי לו 'בואנה זה אדיר'. זה נראה לי הדבר הכי טוב שאני כנראה אי פעם אעשה'. אני מצטערת אני מסתירה טוב שאני שרה''. אופירה אסייג גם סיפרה לה שהיא לא זיהתה וחשבה שהיא זמרת מקצועית.
איבגי השיבה: ''שאמרתם נינט טייב זה היה דרופ דה מייק'. כל הזמן לא הבנתי שאני לא הולכת ולא שמעתי כלום. אני עד עכשיו לא מאמינה. סופגי זוכה כאילו לא הבנתי את זה פשוט רציתי לעשות את השירים הבאים בתור כי יש מלא דברים שרציתי לעשות והשקעתי''.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    טלוויזיה בזבוז זמן
    אזרח 07/2025/31
    הגב לתגובה זו
    0 0
    טלוויזיה זה בזבוז זמן
    סגור