טלוויזיה

כאן 11 צריך להסגר? השפל ברייטינג מהדורות החדשות נחשף

חמש מתוך עשר המהדורות החלשות אי פעם היו בשנה האחרונה ומתחילת מדידת הרייטינג. כשהשיא הגיע אמש עם מהדורה שהביאה רק 2.1% בלבד למהדורה שנמשכה שעה ו-40 דקות בסך הכל. ומתי עוד נרשמו כישלונות מפוארים?
כפיר אדר | 
אולפן כאן חדשות (צילום שי אפשטיין)
ההתרסקות המטורפת ברייטינג של מהדורת חדשות כאן 11 צריכה להדאיג את הקברניטים? על רקע הקריאות לסגור את התאגיד לשידור ציבורי, הנתונים בתקופה האחרונה מראים כי זו התקופה הקשה ביותר עבור המהדורה המרכזית.
חמש מתוך עשר המהדורות החלשות אי פעם היו בשנה האחרונה ומתחילת מדידת הרייטינג. כשהשיא הגיע אמש (רביעי) עם מהדורה שהביאה רק 2.1% בלבד למהדורה שנמשכה שעה ו-40 דקות בסך הכל.

המהדורה של מבט עוד בימי ערוץ 1 ב-16 ביולי 2014 השיגה רק 2.2% ומהדורה אחרת של 'מבט' יומיים לפני כן הביאה רק 2.3% בדיוק כמו חדשות הערב ששודרו רק לאחרונה ב-7.8 בכאן 11 והשיגה 2.3% חלש ביותר.
חדשות הערב ב-23.7 עם 2.3% וחדשות הערב מה-20.8 עם אחוז זהה. מהדורה אחרת של חדשות הערב מה-6 באוגוסט לפני שלושה שבועות עם 2.4%. מבט מה-3.5.2012 השיגה 2.5%. מבט עם יעקב אילון ב-11.4.2016 השיגה נתון זהה וגם למהדורה נוספת של יעקב אילון במבט נרשם 2.5% ב-11 ביולי 2016.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה