טלוויזיה

אלירז שדה חוטף מכוכב גולסטאר: ''מקבל נוק אאוט''

לאחר שהגיב למגיב שתמך באייל לחמן, האחרון תקף אותו בחזרה: ''אין חזקה מהאמת ומי שחי בשקר, בסוף נחשף בעורמתו ומתבזה. בטוחני שגם אנשי הוט, שעושים עבודה גדולה והם שהעלו את השאלון, מזועזעים מכך שאחד מהדמויות בתוך הסקר מזהם את השיח ומעיב על היוזמה היפה של הוט''
מערכת ice בידור | 
אלירז שדה מתרגש (צילום צילום מסך)
הסכסוך החריג בין אלירז שדה לאייל לחמן רחוק מלהגמר. הצילומים נערכו כבר מזמן, אבל העונה משודרת כעת ונראה שהשניים מלבים את הריב ברשתות החברתיות לא רק למטרות קידום הסדרה של הוט כי אם בשל איבה הדדית.
לאחר שבאינסטגרם של הוט נשאל: ''אז באיזה צד אתם? כתבו בתגובות''. השיב העיתונאי משה סידי ''לחמן'' וחטף משדה: ''שיהיה לך ילד כמוהו אמן. אלים קנאי ועצוב''. סידי לא נשאר חייב וענה לשדה בצורה נוקבת למדי: ''כי תמכתי בו אתה כועס? לא מכיר אותך ואתה מגיב בכעס? מה הקשר לילד שלי?  בתגובה הזו אתה לא יוצא טוב. אגב יש דברים בלחמן שמאוד הייתי רוצה שהילד שלי יהיה''.

לחמן העלה פוסט כועס נגד אלירז וכתב בפייסבוק: '' ההיה או חלמתי חלום. קורא את התגובה שלו פעם אחר פעם, משפשף את העיניים ולא מאמין עד לאיזה בור מים עכורים הבחור הזה יכול לרדת. הנה התשובה מדוע לא סלחתי אחרי "ההתנצלות" בפרק האחרון. לא שלא סלחתי, זה שלא האמנתי ! מזל שהיה לי את הכוח שלא ללכת שבי אחרי המבט הנוגה. התגובה הזו כאן למעלה, אחת מני רבות, היא כלפי משה סידי שהעיז לבחור ולכתוב מילה אחת, לחמן, בשאלון/סקר שהועלה ע"י "הוט".
לדברי לחמן: ''סידי, מבכירי העיתונאים, דמות ידועה ומוערכת בספורט הישראלי, מורה להיסטוריה ומחנך נערץ על-ידי תלמידיו, אדם שההיסטוריה של עם ישראל היא נר לרגליו וילדיו הם כל עולמו. פשוט לא ייאומן ובלתי נתפס מה שמתחולל פה. ממתי מאחלים לילדים רע? ילדים זה ילדים ! לא חוצים קוים אדומים. לא פוגעים בנימי נפשו של אבא. ימשיך הטיפוס "לעבוד" כל היום באתרים. כולנו זוכרים את ההורים שלנו משכימי קום ויוצאים לעמל יומם. אדם מן היישוב קם בבוקר לעבוד לפרנסתו. אלירז שדה לעומת זאת קם בבוקר לעבוד ברשתות, זה סלע קיומו. לשלוח תגובות, להשתלח באנשים, באלה שזיהו את הדו פרצופיות, את המלאכותיות וכל חטאם הוא בכך שהביעו דעתם. מה לעשות שהאנשים חכמים וקולטים הכל''.
הוא הסביר מה הוא רואה ביריבו לתכנית: ''עם כל ההשקעה היומיומית שלו, שדה מקבל נוק אאוט. כי אין חזקה מהאמת ומי שחי בשקר, בסוף נחשף בעורמתו ומתבזה. בטוחני שגם אנשי הוט, שעושים עבודה גדולה והם שהעלו את השאלון, מזועזעים מכך שאחד מהדמויות בתוך הסקר מזהם את השיח ומעיב על היוזמה היפה של הוט. יואיל שדה בפעם הבאה שלו בריאליטי להביא עימו מטען של ידע, תוכן מעניין, מוסר השכל. המטען שהביא עימו בפעם הזו זה להעליב, ללעוג, לנהוג באלימות, לסכסך, לדבר סרה, להכפיש ולדבר על אחרים''.
לדבריו היה ראוי לסיים דברים אלה בשיר "מי האיש", אשר מילותיו החכמות נגזרו, איך לא, מתוך ספר תהילים: "מי האיש החפץ חיים, אוהב ימים לראות טוב. נצור לשונך מרע ושפתיך מדבר מירמה סור מרע, עשה טוב בקש שלום ורדפהו".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה