טלוויזיה
"האח הגדול" חוזר: "ידעתי שתזכה בגללי, איסקוב היה צריך לזכות"
בשבת הקרובה צפויים כוכבי "האח הגדול" להיפגש בשנית, זאת לאחר הגמר הגדול שבו זכה יובל לוי בפרס הנחשק. ערוץ 13 שיחרר הצצה מתוך המפגש הטעון שנערך בבית, במהלכו שני אדרי תקפה את יובל לוי והצהירה: "ידעתי שאתה תזכה בגללי"
זו הייתה אחת העונות המדוברות ביותר, שהובילה לשיח רחב היקף ברשתות החברתיות ולסאונדים ויראלים מוצלחים. דיירי בית "האח הגדול" יתאחדו בשנית לאחר הגמר המפתיע אשר בו ניצח יובל לוי. כוכבי התוכנית יחזרו בשבת הקרובה לבית המפורסם במדינה, יענו על השאלות הקשות של גיא זו-ארץ ולירון ויצמן ואף יסגרו חשבונות עם אלו שאכזבו אותם במהלך התוכנית ובסיומה.
בינתיים, ערוץ 13 שיחרר הצצה למפגש המסקרן שנערך בין הדיירים והדיירות לאחר הגמר הגדול, ובו חשפה שני אדרי את עמדתה ביחס לזכייתו של יובל לוי, עמו היא ניהלה רומן קצר לעיני המצלמות. "ידעתי שאתה תזכה בגללי", תקפה אדרי את יובל לוי. לאחר מכן, ביקש גיא זו ארץ לשתף בעמדתה מי היה ראוי לזכייה והיא השיבה ללא היסוס: "אני חושבת שארז איסקוב".
שני אדרי היא לא הדיירת היחידה שהתעמתה עם חברה הטוב שהכירה בתוכנית. מאי ערב, אחת המתמודדות הבולטות של העונה, זעמה על חן קראוניק, הידוע כבן זוגה לשעבר זאת לאור האכזבה שהיא חשה ביחס להתנהגותו כלפיה: "אתה הבן אדם הכי שחקן ושקרן שהכרתי בחיים שלי".
עוד ב-
יובל לוי, זוכה "האח הגדול", נאלץ להתמודד עם ביקורת נוקשה מצד חלק ממשתתפי התוכנית אשר טענו כי הוא לא ראוי לפרס הנחשק. מלבד שני אדרי, ארז מוגרבי תקף את יובל לוי לעיני המצלמות והצהיר: "הוא לא עשה את העונה, ארז עשה את העונה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.שני אדרי מקנאה ולא מוכנה להסתכל על עצמה במראהפאתטית 09/2025/20הגב לתגובה זו0 0לראות איך ההתנהלות שלה חיבלה להסגור
-
4.ארז מוגרביאורחת 09/2025/18הגב לתגובה זו1 0היה לקקן ונשאר לקקן וקנאי ועל שני אדרי אין בכלל מה לדבר אם היא אומרת שלארז איסקוב הגיע לזכות ולא לחבר שלה מהבית איכס אחת המגעילותסגור
-
3.חבורת בבונים, מלבד יובל ותרצה (ל"ת)י 09/2025/18הגב לתגובה זו4 0סגור
-
יובלאוהב את יובל!!!! 09/2025/18הגב לתגובה זו0 0נכון האמת שמוגרבי ממש איכזב אותיסגור
-
2.הגברת אדרי = ההיא מטיסת השוקולד.אדרי המתמזמזת 09/2025/17הגב לתגובה זו1 0הגברת אדרי, פה ג'ורה, חוצפנית, יובל לוי זכה למרות שאת הפרעת לו.סגור
-
1.חבלשוקו 09/2025/17הגב לתגובה זו0 1יובל הכי מדעמם וליקק לגבר שלו והתמזמז כל העונה על זה צריך לזכות? הושה וחרפה ניצח מההפקר כי הייתם נגד איסקוב קנאים הכל מכורסגור



