טלוויזיה

טיילור מלכוב חושפת מי האדם שפרסם סרטונים מיניים שלה: "חשכו עיניי"

תשע שנים לאחר שהתמודדה עם סרטונים מיניים מזוייפים שהופצו עם שמה, טיילור מלכוב מתעמתת לעיני המצלמות עם האדם שהפך את חייה לסיוט: "אתה יודע מי אני? תתבייש!"

מערכת ice |  1
טיילור מלכוב (צילום אינסטגרם/ malkovtaylor)
זמן קצר לאחר שהתפרסמה כנערה בסדרה "הבנים והבנות" בערוץ הילדים, טיילור מלכוב למדה על בשרה את המחירים הנוראיים שמגיעים לעיתים עם התהילה. הכוכבת, שהתמודדה בגיל 14.5 עם הפצה של סרטונים מזויפים בהם הוצגה כביכול במהלך אקט מיני, זכתה בימים אלה לסוג של סגירת מעגל כאשר גילתה מי עומד מאחורי המעשה הנורא ואף התעמתה איתו.
מלכוב, שהתראיינה לתוכנית "חשיפה", ששודרה אמש בערוץ 12, סיפרה כי שישה סרטונים מיניים שונים, בהם לא ניתן לראות את פרצופים, הופצו עם שמה והוצגו כ"סרטונים של טיילור מלכוב".
"לא רואים שם פרצוף. רואים שם פשוט בחורה עירומה עם קצה של שיער בלונדיני ואקט מיני, ובסוף הסרטון היא אומרת 'איו, תביא לי נייר', וזה המשפט שככה מלווה לאורך כל השנים כי אנשים החליטו שזה דומה לקול שלי", סיפרה מלכוב בתוכנית.
הסרטונים, שהופצו בווטסאפ וברשתות החברתיות, הועלו בנוסף לאתרי פורנו והובילו לכך שהכוכבת הצעירה ובני משפחתה ספגו תגובות קשות והטרדות לאורך שנים. עם התפתחות הבינה המלאכותית, מלכוב אף החלה לחוות סוג אחר של תוכן מיני מזויף: "הפשיטו אותי באמצעות תוכנת בינה מלאכותית. חשכו עיניי בצורה חדשה".
מלכוב כמובן אינה היחידה בסיוט הזה. במסגרת התוכנית, נחשף ערוץ טלגרם בו נמכרים סרטונים מיניים ואף פדופיליים של ילדות, נערות ונשים שלעיתים אף נסחטות ע"י מי שהשיג את התוכן האינטימי שלהן.
הכוכבת, שנחשפה לראשונה לפרטים אודות אחד ממפיצי הסרטונים שלה, גילתה כי מדובר באיר דיין, אדם "נורמטיבי", בן 24 מקרית גת. מילואימניק שחי עם בת זוג ומואשם בהפצת תכנים מיניים בטלגרם.
מלכוב שהגיעה להתעמת איתו בכניסה לבית המשפט הטיחה בו: "אתה יודע מי אני? תתבייש! והלוואי והיית שם ומדמיין כל אחת שפגעת בה כאילו זו אחותך או אימא שלך".
תגובת עורכת דינו של יאיר דיין לתוכנית "חשיפה": "תוכן הכתבה מסולף ומומצא לצרכי רייטינג בלבד. מיוחסות ליאיר דיין עבירות שלא הואשם בהן מעולם, כשצילום הפגישה 'האקראית' שבוימה, תוזמנה וצולמה מראש תוך ניצול הכוח התקשורתי שבידיכם. אנו בטוחים כי במסגרת ההליך התקדימי שעודנו מתנהל תתברר חפותו של מרשי".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    לא יודע מי יותר מגעיל ומתועב
    פרסיפל 10/2025/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זה שהפיץ, או אלה שצפו והחליטו להטריד
    סגור