טלוויזיה

כוכב ארץ נהדרת חושף לראשונה בכאב: ''יש לי הרבה חרדות''

במערכון מיוחד רועי בר נתן מגלם נוסע הסובל מחרדות והוא מספר על כך: "לא יודע למה ליהקו אותי לתפקיד הזה, אין לי חרדת טיסה, אבל יש הרבה חרדות, חשבתי שאני כבר ממש פיקס"
דסק תרבות |  1
ארץ נהדרת (צילום מסך קשת 12)
ארץ נהדרת חוזרת הערב (רביעי) בקשת 12 ובראיון ל"ערב טוב עם גיא פינס" סיפר רועי בר נתן, אחד הטאלנטים המוכרים בתכנית בשנים האחרונות הוא סיפר על החזרה של העונה החדשה וגם על הפרטים שלא כולם מכירים.
במערכון מיוחד הוא מגלם נוסע הסובל מחרדות והוא מספר על כך: "לא יודע למה ליהקו אותי לתפקיד הזה, אין לי חרדת טיסה, אבל יש הרבה חרדות, חשבתי שאני כבר ממש פיקס".

שני כהן המגלמת דיילת במערכון מצדה סיפרה: "אוהבת מאוד לטוס, זה אחד מתחביביי והוא לא קורה מספיק ביחס למה שהייתי רוצה. בא לי להיות קים קרדשיאן", גיה באר גורביץ' אמרה על הסט של המערכון: "אתה יודע מה זה בשביל בן אדם כל כך קטן להיות בשמיים ולראות את כולם מלמעלה? חלום שלא התגשם, שמו אותי דיילת קרקע".
אוראל צברי אמר על החזרה: ''כיף לחזור בתפיסה שונה, אפשר יותר להרשות לעצמנו לצחוק ולהצחיק עם קצת פחות רגשות אשם". עלמה זק סיפרה מצדה: "כיף לקום בבוקר ואין חטופים חיים בעזה, עכשיו להוציא את החללים. לכולם נכנס אוויר, המון אנרגיה. זה לא שעכשיו אפשר להרים ידיים, הממשלה דוהרת וממשיכה עם התוכניות המטורפות והמזעזעות שלה וזה מדאיג".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אני מאחל לו שימשיך לסבול מחרדות אם ימשיך לשחק
    אנדר וויגין 10/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בזבל הזה: מי שמשחק בסאטירה שמשפילה ומורידה ככה אנשים מגיע לו שיהיו לו חרדות עד סוף ימי חייו!
    סגור