טלוויזיה
אופירה אסייג בשינוי דרמטי: זה הליהוק המפתיע
אשת התקשורת אופירה אסייג, ממשיכה להתכונן להגשת הפורמט החדש של תכנית הטלוויזיה שלה, זה הליהוק המפתיע שנכנס לככב לצידה ולצד אלי אוחנה שחשפנו ב-ice
חודשיים אחרי העזיבה הדרמטית של חיים לוינסון, השינויים בתכנית "אופירה" ממשיכים לקרות. לאחר שחשפנו ביום שני האחרון כי אלי אוחנה מצטרף לתכנית, הערב (רביעי) נודע כי גם ברק סרי מצטרף לתכנית החדשה של אופירה אסייג בערוץ 12. מדובר ברצועת שישי ב-18:00 בהובלתה של אופירה אסייג, כאשר התוכנית צפויה לעלות בקרוב.
הצטרפותו של אלי אוחנה, הגיעה יום לאחר שהוא נפרד בשידור ב"i24news" ואמר: "למרות כל המריבות שלנו והצעקות, היה לי כיף איתך" אמר בהתרגשות לאורי קואל מנחה התוכנית. "אני יודע שהיו לנו ויכוחים, אבל זה לא היה מהמקום האישי. זה תמיד היה בכבוד וברספקט. הרגשתי תמיד חלק מ'הישראלים', והם חלק ממני. אבל כל דבר טוב מגיע לסיומו. אני ממשיך הלאה לפרק חדש".
המגיש אורי קואל מצידו אמר לאוחנה: "היה תענוג לעבוד איתך. אתה מקצוען, וחבר ודעתן, וידען וקולגיאלי מהמעלה הראשונה", חבר הפאנל חן אביגדורי שידע ויכוחים לא מעטים עם אוחנה לא הסתיר אף הוא את התרגשותו ואמר: "אני לא יודע לאן אתה הולך, אבל אני רוצה לאחל לך הצלחה מלאה. היה לנו מלא ויכוחים אבל תמיד תמיד שמרת על סוג של פאסון, אף פעם לא הלכת לאישי. זה ממש כיף שיש אנשים שאפשר לדבר איתם בצד השני. זה נותן לי תקווה גדולה".
עוד ב-
אורי זכי, אף הוא חבר פאנל הצטרף ואמר: "אתה בן אדם קודם כל, וגם בר פלוגתא נהדר", מאחורי הקלעים התקשה הצוות להישאר אדיש. אחת מחברות הפאנל, עו"ד פנינת ינאי, הודתה בקול חנוק: "אני מחזיקה את הדמעות. זה לא פשוט לראות את אלי עוזב. תמיד יצאנו מהאולפן בחיבוק".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



