טלוויזיה

דרמה בקשת 12: זה הזוג שהודח מ"רוקדים עם כוכבים"

פרק מותח במיוחד בקשת 12 הסתיים בפרידה מאחת המשתתפות המסקרנות ביותר, שלא הצליחה להתאושש מהתקרית הלא נעימה על הבמה וסיימה את דרכה מוקדם מהצפוי בריאליטי המצליח

נבחרת רוקדים עם כוכבים 2026 (צילום קשת 12)
אחרי פרק מותח בו נשבר השיא של העונה בנקודות, הזטג שהודח מריאליטי הריקודים המצליח של "רוקדים עם כוכבים" בקשת 12 הוא דיאן שוורץ ובן הזוג שלה הרקדן לוטם מדמוני.
שוורץ נכנסה לתחרות בשיא המרץ והבטיחה לתת את כל כולה לתחרות, ואכן זה ניכר על המסך. אלא שכבר בפרק הקודם הכוכבת עלתה לתת את הופעת חייה לצד הפרטנר, הרקדן לוטם מדמוני, אך בשל הלחץ הכבד היא התבלבלה בצעדים. היא אמנם לא נתנה לזה לשבור אותה והמשיכה לרקוד למרות הכל, אך לא פסחה על להתייחס לכך. 
בפוסט שהעלתה לעמוד האינסטגרם שלה היא התייחסה לתקרית הלא נעימה על הבמה: "לפעמים לא הכל הולך כמו שמתכננים. בפעם הראשונה בחיים שלי חוויתי בלאק אאוט באמצע ריקוד. לרגע פשוט שכחתי את הצעדים. כנראה שהלחץ, ההתרגשות וכל מה שמסביב הצליחו להיכנס לי מתחת לעור".
היא הוסיפה כי זה לא מה שהיא תכננה: "זה לא היה הרגע שרציתי, אבל זה היה רגע שהזכיר לי משהו חשוב: אני אנושית, ומותר לטעות". אלא שפרק הנוכחי הטעויות כבר עלו לה ביוקר והיא הודחה כאמור מרוקדים עם כוכבים.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה