טלוויזיה

גל אוחובסקי פורש מתפקיד נוסף בעקבות תחקיר כאן 11

אחרי שפרש מתפקידו כנשיא ארגון הנוער הגאה "איגי" בעקבות תחקיר כאן 11 שחשף עדויות לפיהן לכאורה אוחובסקי פגע מינית בבן אדם מהקהילה הגאה בפגישה, הבמאי החליט לעזוב תפקיד נוסף
מערכת ice |  4
גל אוחובסקי (צילום מרים אלסטר, פלאש 90)
הבמאי גל אוחובסקי הודיע הבוקר (חמישי) כי הוא פורש מסדרת טלוויזיה חדשה שעוסקת בנושא ההטרדות המיניות בהשראת הסיפור של הרב מרדכי (מוטי) אלון שביצע מעשים מגונים באחד התלמידים שלו, לא מדובר בבעיה עבור הפקת הסדרה שנמצאת בימים אלה בשלבי הליהוק. הפרישה מגיעה בעקבות התחקיר של כאן 11 סביב גל אוחובסקי שבו נחשף שהוא לכאורה פגע מינית באדם מהקהילה.
כזכור, בתחקיר ששודר ביום שני בחדשות הערב, מיכל רבינוביץ' חשפה עדויות לפיהן גל אוחובסקי, נשיא ארגון הנוער הגאה, כפה את עצמו במהלך מפגש מיני עם אדם מהקהילה הגאה, הפעיל כוח פיזי והתעלם מבקשות להפסיק, ובמקרה נוסף כפה עצמו על אדם אחר במהלך פגישת עבודה. א', שנמצא דובר אמת בפוליגרף, מעיד "יותר מחמש פעמים הוא ניסה להפוך אותי בכוח, אמרתי לו די, בוא נפסיק עם זה. באופן מפתיע ומזעזע הוא נתן לי כאפה בפנים. זה שיתק אותי" לפי עדות נוספת של ב': "הוא כפה את עצמו עלי למרות התנגדותי".

בתגובה לדברים, אוחובסקי התנצל ועזב את תפקידו כנשיא ארגון הנוער הגאה 'איגי'. אוחובסקי אתמול התייחס לתחקיר נגדו וכתב בסטורי בדף האינסטגרם שלו: "כל מפגש מיני תואם מראש ככזה, וככל הנראה, בלהט התשוקה האנושית לא הייתי קשוב כנדרש לתחושות הצד השני ואני כואב זאת. לא ניסיתי מעולם לכפות עצמי על איש, ואעמוד בכל בדיקת פוליגרף שתבדוק זאת. מעולם, מעולם, לא התכוונתי לפגוע באיש ואני מבקש סליחה ישירה, כנה וטהורה ממי שחש אי נוחות או מבוכה או אכזבה ממני.
ישנן חברי קהילה שהביעו שאט נפש מנסיונות 'לסגור חשבון', לנקום או לבצע שיימינג. בחרתי שלא לעשות שימוש ולא לפרסם שום הקלטה, צילום מסך, התכתבויות ועדויות. מפגשים מיניים הנקבעים בהסכמה מדעת של אנשים בוגרים, עלולים ברבות השנים להתפרש שונה אצל כל אחד מהמעורבים במעשה המיני, ולהפוך לפטיש היורד על הנפש ללא רחם. אין באמת דרך להתגונן מפני טענות עלומות מצד גורמים הנשארים באפלה, ועדותם הופכת מיידית לאמת צרופה וטהורה ולעתים גם זכות התגובה לא ממש ניתנת".
אתמול בערב, המשטרה סיימה את הבירורים בנוגע לעדויות שהועלו בתחקיר והמשטרה הודיעה כי תפתח בחקירה פלילית נגד גל אוחובסקי.
 
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    שיפרוש לכלא (ל"ת)
    Xxx 11/2021/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 3.
    נשיא עאלק. לא מתבייש. אחכ מתפלא ששונאים להטבים (ל"ת)
    מימי 11/2021/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    ה"גילדה" מנסה להחליט בשבילנו מה טוב לנו וגם מה נחשוב
    ארנון תל-אביבי 11/2021/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הצדקנים והטהרנים = צביעות ונהנתנות 2 החשודים היום בטוחים שהצדק נולד איתם ושכולנו חייבים לחשוב כמוהם . לוא לא היו שייכים ל"פרוגרסיבים" - התקשורת הממוסדת היתה ממשיכה לשמור בכותרות
    סגור
  • 1.
    מסקנה אסור להתפרסם בטלוויזיה
    פולישוק 11/2021/04
    הגב לתגובה זו
    1 0
    הטלויזיה הפכה מקום מסוכן להוקעת כל מפורסם היזהרו מאוד בנפשכם .... תג מחיר למפורסמים גדול מאוד מכל דבר
    סגור