טלוויזיה

יוצר שנות ה-80 זועם: "זה הכאיב לי, פועלים לפגוע בי"

מני אסייג בפוסט עצבני בו שיתף את תחושותיו נגד המבקרים: "ברור לי שיש מי שפועל לפגוע בתדמית שלי ובשמי הטוב, רק כי אני משמיע בעקשנות דיעות נחרצות שגורמות לפריחה אצל כמה וכמה אנשים, אז יש לי חדשות בשבילם: אמשיך להשמיע את קולי מבלי לחשבן"
מני אסייג (צילום מסך עכשיו 14)
מני אסייג נוטה לשתף לא מעט מתחושותיו בנוגע לגמ"ח שהוא מבצע בנושא יהדות, בעיקר בהשגת תפילין ותשמישי קדושה לנזקקים. הערב (שני) הוא העלה פוסט בו שיתף את תחושותיו הקשות.
אסייג כתב פוסט אותו הגדיר 'מהלב': "מבין אלפי!!!!!! התגובות המפרגנות והתומכות על סיפור התפילין, היתה תגובה אחת של מישהי שכתבה שתפילין זה פחות חשוב, ויש לי הרבה מה להשתפר בעניין של בין אדם לחברו. זה די הכאיב לי (כי אני רגיש) אז אני חש צורך עז להעיד מעט על עיסתי בעניין של בין אדם לחברו".

עוד הוסיף: "ככה משליפה: הקמת קבוצת גמ״ח מכסף פרטי שתמכה ותומכת בעשרות משפחות לאורך שנים, ארגון של עשרות אירועי שמחות (בר מצוות וחתונות) ממימון פרטי ומתנדבים למשפחות קשות יום, ארגון עשרות מופעי התנדבות של טובי האומנים לטובת חולי וחולות סרטן שכל ההכנסות היו קודש להצלתם, פרויקט התפילין למי שידו אינה משגת ועוד ועוד".
אסייג המשיך: "והכל נעשה בהתנדבות מלאה וברצון גדול, מבלי היכרות מוקדמת עם אלה שפנו אליי לעזרה, ומבלי לשאול ולברר במי הם בוחרים. ברור לי שיש מי שפועל לפגוע בתדמית שלי ובשמי הטוב, רק כי אני משמיע בעקשנות דיעות נחרצות שגורמות לפריחה אצל כמה וכמה אנשים, אז יש לי חדשות בשבילם: אמשיך להשמיע את קולי מבלי לחשבן בשם אהבתי את המדינה היהודית, ובמקביל אמשיך לנסות ולסייע לכל פונה: גם אם הוא יהיה מהצד שמשמיץ אותי, כי כאמור בענייני גמ״ח וצדקה אני לא בודק נטיות פוליטיות. עם ישראל חי".
תגובות לכתבה(6):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    ערוץ התשקורת
    רמי 09/2022/01
    הגב לתגובה זו
    1 0
    כואב לערוץ 12 על הרייטינג שלך
    סגור
  • 4.
    מי שגר בבית .....
    מיכאל 09/2022/01
    הגב לתגובה זו
    0 1
    מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים. הבנת זאת מני?!
    סגור
  • 3.
    אתה בסדר
    אני 09/2022/01
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אתה בסדר גמור. יש אנשים שלא מכירים אישית ולא פגשו מעולם ואוהבים לשפוך רעל.
    סגור
  • 2.
    יישר כוח
    יפה סחייק 08/2022/30
    הגב לתגובה זו
    2 1
    אתה אדם נפלא ומלא בנתינה ועזרה לזולת, תמשיך בדרכך ואל תירא, אתה מושא להערצה אין ספק שהדעות הימניות שלך והאמונה שלך מוציאות את השמאלנים מהכילים, תמשיך לאהוב את ארצנו המדהימה אנחנו מאחוריך בגאווה
    סגור
  • 1.
    מה הוא רוצה? צודקים. אם כבר לתרום לנזקקים,
    גל 08/2022/30
    הגב לתגובה זו
    1 1
    אז דברים שהם באמת זקוקים להם. כלי פולחן זה לא הכרח קיומי. גם על פי הדת, בדאגה לנזקקים יש דברים יותר חשובים.
    סגור
  • תסתכל על עצמך
    אני 09/2022/01
    הגב לתגובה זו
    1 0
    ואתה תורם צדיק?
    סגור