טלוויזיה
נטלי דדון מזועזעת: "מה נותנת תגובה גועלית ועקיצה מקטינה?"
הדוגמנית מזועזעת מכמויות השנאה ברשת: "באמת לא נוכל להתקיים מתוך אהבה?! ככה עברתי תגובה אחרי תגובה עם דמעות בעיניים. מצד אחד ילד שנספה משאיר מסר חזק כל כך הקורא לנו להפנים שאנחנו אחים ומנגד כל פוסט מוציא מאיתנו ארס"
אושיית הרשת והדוגמנית נטלי דדון אומנם ידועה כמי שלא חוסכת את דעתה לגבי המצב במדינה וגם לגבי ביריונות ברשת, בעיקר נגדה. דדון שיתפה את עוקביה לרגל חגיגות המימונה שהגיעו לאחר תקופה מדינית לא פשוטה.
"היום.. הגוף רקד, הנפש צמאה לשמחה והמימונה חיברה כל כך הרבה עדות תחת קורת גג אחת", כתבה דדון. "ועם זאת לא היו דקות רצופות מבלי שרצו לי בראש הלוויות אחים ואחיות, משפחות מרוסקות, דמעות של ילדים שהלכו לישון ללא אמא והורים שלא כיסו היום ילד וילדה".
עוד הוסיפה: “לא אשקר, תהיתי האם אני המוגזמת או הנורמלית. האם עוד אנשים בחדר רוקדים עם מועקה שכזאת. בדבר אחד אני בטוח, אסור לנו לשכוח! לעבור ליום שאחרי מבלי להתחבר למהות שבדבר, שאל לנו לעבור למחר בלי לקחת אותם איתנו. בדרך כזאת או אחרת… אבל בעיקר לא לתת לשיעור לחלוף לאו סתם כך.. נפלתי’ היום על ידעה בעמוד ‘סלבס’ שכזה, התכווצתי, אבל ממש. כל טוקבק, כל תגובה… ממש חשקה נפשי לעבור אדם אדם ולשאול למה?! אתמול קברנו עוד אחים ואנחנו לא יודעים מה יביא המחר.”
עוד ב-
בהמשך שאלה: “מה נתנה לנו עוד תגובה גועלית ועוד עקיצה מקטינה, באם באמת לא נוכל להתקיים מתוך אהבה?! ככה עברתי תגובה אחרי תגובה עם דמעות בעיניים. מצד אחד ילד שנספה משאיר מסר חזק כל כך הקורא לנו להפנים שאנחנו אחים ומנגד כל פוסט מוציא מאיתנו ארס"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.דדוןרוני 04/2023/13הגב לתגובה זו1 0כל פעם שאת רוצה פירסום את באה עם הערות הזויות תביני את פאסה יש דור חדשסגור



