טלוויזיה
גאווה ישראלית: יהודה לוי מייצג את ישראל על השטיח האדום
"הראש" - דרמת המתח והריגול החדשה של קשת 12 תוקרן הערב (שני) בבכורה עולמית בפסטיבל היוקרתי במונטה קרלו. הסדרה תתחרה ב-8 סדרות מכל העולם על תואר הסדרה הבינלאומית הטובה ביותר
עוד טרם עלתה לשידור בישראל, דרמת המתח והריגול החדשה של קשת 12 תוקרן הערב (שני) בבכורה עולמית בפסטיבל היוקרתי במונטה קרלו. "הראש" תתחרה ב-8 סדרות מכל העולם על תואר הסדרה הבינלאומית הטובה ביותר ב-Golden Nymph Awards. הסדרה תעסוק בראש השב"כ בחודש המטלטל בחייו המקצועיים והאישיים – במהלכו מתגלה ההדלפה החמורה ביותר בתולדות הארגון שתוביל לחשדות בכל הסובבים הקרובים אליו
מייצגים אותנו על השטיח האדום: השחקנים יהודה לוי (שמגלם את ראש השב"כ), יעל אלקנה והדס קלדרון; הבמאי אופיר לובל; היוצר דניאל אמסל; המפיק ענב שנהר; ומנהלת הדרמה של קשת - קרני זיו.
לפני כחודשיים, לוי ואלקנה התייצבו ליום הולדת של השחקנית גל מלכה, שציינה שנת פריצה מוצלחת במיוחד בקריירה ("גוף שלישי" - שם שיחקה לצידו של לוי ו-"המפקדת") וחגגה יום הולדת 29 בבר היין אפריטיבו של השף גיל חן בתל־אביב. האורחים המפורסמים הרבים שבאו לחגוג עם גל, נהנו מאוכל משובח והופעה של אומן חושים.
עוד ב-
עוד הגיעו לחגוג: שי קפון ושירה חדד (היוצרת והבמאי של "גוף שלישי"), אנחל בונני, ריף נאמן, הילה סעדה, כרמל בין, עומר נודלמן, אוראל צברי, עינת הולנד, ואלרי חמאתי, יובל שרף, אליאנה תדהר, דרור קונטנטו שהגיע עם בתו שילת, אורי בלופרב, שירן סנדל, ליאל אלי, מתנאל לנאי ועוד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



