שיווק ופרסום
יניב סנה מונה לשותף בחברת המדיה OMD נציגת OMNICOM בישראל
נציגת OMNICOM בישראל, שהנה קבוצת הפרסום המובילה והגדולה ביותר בעולם, OMD, עם מינוי חדש בדמותו של מנכ"ל החברה מזה כ-4 שנים, יניב סנה. זהו המינוי הראשון מאז השלמת רכישת הענק של OMNICOM והפיכתה לקבוצת הפרסום הגדולה בעולם
יניב סנה, 45, מונה לשותף בחברת המדיה OMD (לשעבר TMF) - נציגת OMNICOM בישראל.
סנה מכהן כמנכ"ל החברה מזה כ-4 שנים, בתקופת כהונתו כמנכ"ל הפכה OMD להיות אחת משלושת חברות המדיה הגדולות ביותר בישראל והכפילה את נתח השוק שלה .
לסנה ניסיון של 20 שנים בתחום הפרסום והמדיה. טרם הצטרפותו ל-OMD כיהן במספר תפקידים ביוניברסל מקאן במשך 15 שנים, האחרון שבהם משנה למנכ"ל וחבר בהנהלת קבוצת מקאן.
OMD היא נציגת OMNICOM בישראל, שהנה קבוצת הפרסום המובילה והגדולה ביותר בעולם, מייצגת את החברות הגדולות במשק ובבעלות גיתם ויהושע/TBWA.
Omnicom היא קבוצת תקשורת ושיווק גלובלית מובילה, הנסחרת בניו- יורק (NYSE (ומנהלת רשת רחבה של סוכנויות פרסום, מדיה ויחסי ציבור הפועלות בלמעלה מ 100- מדינות עבור אלפי לקוחות ברחבי העולם. הקבוצה מחזיקה במותגים ידועים כמו Media Omnicom ,DDB ,TBWA ,BBDO Group ועוד, ומספקת שירותים מקצה לקצה .
לפני כשבוע השלימה OMNICOM את רכישת IPG (מתחרה ותיקה בתעשייה) ובעקבות המיזוג הפכה להיות הקבוצה הגדולה ביותר בעולם בתחום הפרסום והשירותים השיווקיים. בחודש שעבר החברה פרסמה הגדרת מחודשת של אסטרטגיה שמדגישה טכנולוגיה, אינטגרציה של מדיה, מסחר, נתונים ותכנים יצירתיים, הכל תחת פלטפורמה חכמה בשם OMNI.
עוד ב-
עדו הר טוב, שותף ומנכ"ל קבוצת גיתם BBDO מסר לאחר המינוי כי "יניב הינו איש המדיה הטוב בישראל ואנו שמחים כי הוא ימשיך כשותף לפתח את החברה ולהמשיך בתנופת היצירה שלה. רמי יהושע שותף ומנכ"ל יהושע TBWA הוסיף: "נרגש ומאושר מהפיכתו של יניב לשותף שלנו. זכינו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



