שיווק ופרסום
מעיין אדם מסתערת על המסכים: קמפיין ראשון למועדון הצרכנות הלוהט
מעיין אדם ממשיכה לככב. המגישה ואשת העסקים בקמפיין ראשון בטלוויזיה למועדון הצרכנות שלה - מאמי, וזאת סביב המסלול החדש מאמי פלוס שמעניק הטבות מיוחדות למנויים: "המסלול החדש שלנו והוא ליטרלי כוח צרכני" | צפו:
מועדון הצרכנות מאמי של מעיין אדם, ובניהולו של אופיר יוסף, לשעבר מנכ"ל easy, מעלה הילוך, עם השקת "מאמי פלוס", מסלול ייחודי ואטרקטיבי שמביא הטבות מיוחדות ופרסנוליות בתשלום של 49 שקל בלבד.
לראשונה בתולדות מועדון הצרכנות, יוצאת מעיין אדם בקמפיין גם במסכי הטלוויזיה עם פרסומת ראשונה בהפקה של רועי ברגר, בו המגישה ואשת העסקים מציגה את המסלול החדש +Mami: "המסלול החדש שלנו והוא ליטרלי כוח צרכני. מאמי עושה עסקים עםה כסף שלך ומשיגה לך דברים שלא תוכלי להשיג לבד בסכום הזה. זה כוחה של קהילה. מכירה נפתחת עכשיו, מספר המקומות מוגבל, התחלנו"
הערב (שני) מעיין אדם מתראיינת לראשונה מזה שנתיים בתוכנית ריאיון מיוחד בקשת 12, ראיון עם פאנל של מראיינים על הרצף האוטיסטי, בהנחייה של רותם סלע. על הריאיון אמרה: אני שנתיים לא התראיינתי, לא ישבתי בטלוויזיה. רציתי ללכת אליהם, אני אוהבת אותם, הרגשתי שזה דווקא המקום לפתוח את הלב".
עוד ב-
"אתה יודע", אמרה לשותפה לתוכנית חיים אתגר, "במשך שלוש שעות מדברים והרגשתי שבכיתי שלוש שעות רצוף. זאת הייתה תחושה לי, ואמרתי: איך יערכו את זה? . עוד הוסיפה אדם כי "זה היה אחד הדברים הכי קשים שעשיתי".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



