שיווק ופרסום
השותפות מתרחבת: 'ארועטי ברמן' רכש מניות ב-d-say של תמיר יולביץ' ודרורי שלומי
במסגרת ההסכם, יולביץ' ושלומי ידללו את מניותם ב-d-say, בעסקת מכירה לשותפים החדשים, ארועטי ברמן. יולביץ' צפוי להמשיך בתפקידו כמנכ"ל
משרד הפרסום ארועטי ברמן GPS שהתמזג לפני מספר חודשים עם דרורי שלומי ממשיך ברכש. לאייס נודע כי המשרד רכש מניות במשרד הפרסום הדיגיטלי d-say של תמיר יולביץ' ובעלי דרורי שלומי, יורם דרורי וטובית שלומי, תמורת כמה מיליוני שקלים.
35% ממניות d-say, אחד ממשרדי הדיגיטל הוותיקים והבולטים בישראל, הוחזקו בידי המייסד והמנכ"ל יולביץ' המשמש גם כבעלים של עכבר העיר אונליין אותו רכש לפני כשנתיים. יתרת המניות בגובה 65% היא בידי דרורי שלומי – יורם דרורי וטובית שלומי. בין הלקוחות המובילים ב-d-say נמנים סנו, בזק, בזק בינלאומי, קולגייט ועוד.
בשבועות האחרונים ועל רקע המיזוג בין דרורי שלומי לארועטי ברמן התנהלו מגעים בין הצדדים שבהם נידונו מספר חלופות לגבי העתיד המשותף. בין השאר עלתה על השולחן הצעה לרכישת מלוא מניותיו של יולביץ' במשרד אך הצעה זו לא הגיעה לכדי מימוש עקב מחלוקות כספיות.
בסופו של דבר הסכימו הצדדים על עסקת מכירת מניות ב-d-say לידי יוסי ארועטי ודודי ברמן ביחס שווה מידי השותפים יולביץ' ודרורי שלומי. עם השלמת העסקה דרורי שלומי וארועטי ברמן יחזיקו בנתח מניות שווה ויתרת המניות תוחזק בידי יולביץ'. הקף העסקה לא נחשף ועל פי הערכות מדובר בכמה מיליוני שקלים. על פי החוזה בין הצדדים, יולביץ' צפוי להמשיך ולשמש כמנכ"ל המשרד ובנוסף אליו ישמש אייל הובר לוי שהצטרף למשרד לפני כחצי שנה, כמנכ"ל ושותף.
ממשרדי הפרסום דרורי שלומי, ארועטי ברמן ומתמיר יולביץ' נמסר: "אין תגובה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.חבל על הכסףלא באמת מודאג 09/2015/07הגב לתגובה זו2 0לפעמים תחושת בטן היא סתם נאד שלא יוצא החוצהסגור
-
2.יאללה תתקדמומהתחום 08/2015/06הגב לתגובה זו4 0כל המשרדים הללו יחד לא שווים כמה מיליוני שקלים, אז די סיי? המשרד הזה סיים את תפקידו בתחום וממי ששילם עליו ״כמה מיליונים״ עשה עסקה גרועה!סגור
-
1.רואים יותר רחוק מכולםיועץ מיזוג 08/2015/06הגב לתגובה זו4 0זה מהלך מנצח. אין בארץ מהלכים ב- Level הזה. זו אבולוציה טבעית של משרד, שמעלה את הרף לשאר השחקנים בקטגוריה. אין דברים כאלה יותר, חוץ מאיפה שיש.סגור


