שיווק ופרסום
רשת ההלבשה התחתונה "אפרודיטה" מתחדשת עם 3 מיליון שקל
רשת ההלבשה התחתונה הוותיקה "אפרודיטה" פותחת 4 חנויות חדשות בעיצוב נשי ומרענן, כחלק ממתיחת פנים ועיצוב מחדש לרשת כולה, בהשקעה של 3 מיליון שקל
רשת ההלבשה התחתונה הפופולרית "אפרודיטה" רכשה לאחרונה על ידי חברת "אקסטרה אנדרוור" וברצף של התחדשות היא פותחת לאחרונה ארבע חנויות מעוצבות בקונספט חדש ומרענן, שהשקעה כוללת של 3 מיליון שקל. מדובר בצעדים ראשונים לקראת העיצוב המחודש של הרשת כולה ועד סוף שנת 2023 צפויים להיפתח 10 נסיפים חדשים נוספים.
החנות הראשונה נפתחה בקניון איילון ברמת גן והיא משתרעת על 100 מ"ר, בעוד שהשנייה נמצאת בקניון ראשונים. בקרוב יפתחו שתי חנויות נוספות בקריית ביאליק וחיפה, בהשקעה של 570 אלף שקל. הקונספט הנבחר הוא מעודן, נשי ורך וכך הוא מותאם לערכי הרשת. נכון לעת זו הרשת מונה 57 סניפים בכל הארץ.
איזי מוכתאר, מנכ"ל הרשת, בירך: "כחלק מאסטרטגיית הצמיחה והפיתוח של אפרודיטה החלטנו לחדש את נראות חנויות הרשת הקיימות והמחודשות, על מנת לתת שירות טוב יותר ללקוחותיה ולהתאים את רשת החנויות לצורכיהן".
עוד ב-
הרשת הוקמה בשנת 1993 ומאז היא מספקת לצרכניות הישראליות מותגי הלבשה תחתונה נבחרים בבלעדיות, דוגמת Simone P'ere'le , LISE CHARMEL , AUBA ונוספים. הרשת היא חלק מזרוע הקמעונאות של "אקסטרה ריטייל" אשר מפעילה גם את "נעמן", ורדינון", "מגנוליה" ורשתות מובילות נוספות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



