רכב
קנסות כבדים ושלילת רישיון: הנהגים בישראל מסתבכים בעבירה הזו
?"לא שמתי לב..." הוא תירוץ קביל? במסגרת המאבק במהירויות מופרזות ואיסורי שימוש לרכבים משופרים, משטרת התנועה הארצית (ימת"א אשר) ויחידת רכב כבד באכיפה בלתי מתפשרת בכבישי הצפון
פעילות יזומה של שוטרי ומתנדבי משטרת התנועה הארצית (ימת"א אשר) בשיתוף עם יחידת רכב כבד באגף התנועה - היחידה מסוגה בישראל, הביאה להורדת רכבים משופרים מהכביש ומעצר של נהגים שנהגו במהירויות מופרזות בכבישי הצפון.
במהלך הפעילות, שוטרי ימת"א סייעו למשתמשי הדרך וביצעו הכוונה וויסות של התנועה בצירים עמוסים. אבל זה לא הכל, במסגרת פעילות יזומה שבוצעה אתמול בשעות הערב של אגף התנועה במרחב ירקון נגד נהגים הנוהגים תחת השפעת סמים, ביצעו שוטרי התנועה פעילות סמויה.
בסיומה איתרו נהג בן 54, תושב חולון, אשר נהג ברכב פרטי לאחר שימוש בסמים – תוך סיכון משתמשי הדרך. החשוד נעצר על ידי השוטרים בעיר חולון, עוכב לבדיקה בשטח ונלקח לחקירה ביחידת הבוחנים של מחוז תל אביב. במהלך החקירה סירב לבצע בדיקת שתן לאיתור סמים.
עוד ב-
לאור הסירוב והחשד הכבד, רישיון הנהיגה של החשוד נפסל ורכבו הושבת לתקופה של 30 ימים, בהתאם להנחיות החוק. בתום חקירתו שוחרר החשוד בתנאים מגבילים, והחקירה בעניינו נמשכת.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



