רכב
הכירו את מותג רכבי היוקרה הסיני הראשון בישראל
חברת סמלת של מיכאל לוי מביאה לישראל לראשונה מותג רכבי יוקרה סיני - הונגצ'י, הרכב שמשמש את הנשיא הסיני ובשנים האחרונות הפך למותג יוקרה בינלאומי. הכירו את הדגם שכבר מגיע לישראל
מותג רכבים סיני ראשון מגיע לישראל. מדובר על הונגצ'י, חברה סינית שנכללת ברשימה של חברת סמלת של מיכאל לוי, היבואנית הישירה של שלל מותגים כמו סובארו, פיאט, ג'יפ פרארי ועוד.
FAW, יצרנית הרכב לה שייך הונגצ'י, היא יצרנית הרכב הסינית הראשונה בסין. היצרן, שנמצא בבעלות הממשלה, מציע רכבים שמזכירים לימוזינה אמריקאית, אשר אחד מהם אף משמש את הנשיא הסיני. בנוסף, ישנו גם דגם הכולל גג פתוח.
בשנים האחרונות ישנו ניסיון של FAW להפוך את הונגצ'י למותג יוקרה בינלאומי וכמו כל אחד כזה בעידן הנוכחי, גם כאן ישנו שימוש בהנעה חשמלית. לישראל הגיע עד כה הדגם E-HS9. הוא כולל שבעה מושבים, רוחבו 200 ס"מ ואורכו 520 ס"מ. גודל בסיס הגלגלים הוא 311 ס"מ.
עוד ב-
ומה המחיר אתם שואלים? המכונית תשווק בשלוש גרסאות שונות. סוללה של 84 קוט"ש וטווח נסיעה נמוך למכונית יוקרה, 380 קילומטר, עם מנוע 435 כוח סוס, תעלה כ-399 אלף שקל. גרסת היוקרה (Luxury) תעלה 459 אלף שקל, כשהיא כוללת סוללה של 99 קוט"ש, המאפשרת טווח נסיעה של 441 קילומטר ומנוע 551 כוח סוס.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



