קריירה ולימודים
זה הסכום שכל עובד שיתחסן יקבל מאינטל
חברת הטכנולוגיה תעניק את הסכום למתחסנים חדשים וגם למי שהתחסן רטרואקטיבית. הנוהל יונהג בכל שלוחות החברה בעולם כך שגם העובדים בישראל צפויים ליהנות "בא מתוך דאגה לבריאות העובדים והמשפחות"
עובדי אינטל ידועים בתנאים המפנקים שהם מקבלים מהחברה. הבוקר התברר כי העובדים המחוסנים יקבלו הטבה נוספת. החברה פרסמה כי כל עובדיה שהתחסנו מרחבי הגלובוס יקבלו מענק חד פעמי של 250 דולר.
המענק נועד במטרה לעודד התחסנות, כשמי שהתחסן כבר יקבל את התשלום רטרואקטיבית. הסכום לא יגיע לכלל העובדים שמועסקים במשרה מלאה אך העובדים שנחשבים עובדים שעתיים לא יישארו בידיים ריקות וכל עובד כזה שהתחסן יקבל 100 דולר בתלושים.
במסגרת המאמצים לעודד התחסנות נודע עוד כי מעבר למענקים כספיים, החברה נותנת 4 שעות חופש (כמעט חצי יום חופש בתשלום) לעובדיה כדי לגשת ולהתחסן. השלוחה הישראלית של אינטל מעסיקה 14 אלף עובדים מתוכם 2,000 הם עובדי האבנה לאבס ומוביל איי. המהלך הוא חלק ממהלך כולל של אינטל העולמית כאשר ישראל היא חלק ממנו. אינטל מכבדת את בחירת עובדיה ולא מחייבת אותם להתחסן, אך ממליצה לעשות זאת ומקווה שבאמצעות התמריצים תוכל להשפיע ולדחוף את העובדים לעשות זאת.
מאינטל נמסר כי "זה בא ממקום של גאווה, דאגה לבריאות העובדים, משפחות וקהילות והרצון שלנו לעשות אימפקט כדי שהעולם יהיה מחוסן כמה שיותר מהר ושזה יהיה מאחורינו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.אתם פשוט מזעזעים (ל"ת)מזעזעים!!!!! 08/2021/20הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.מה עם עובדי הקבלן שלכםי 08/2021/20הגב לתגובה זו0 0גם מסתובבים במפעל ונותנים שירותסגור
-
1.זוועה עידוד לזריקת המוותאינטל תתביישי 08/2021/19הגב לתגובה זו5 4זוועה . רצח תמורת תשלוםסגור


