כסף וצרכנות
רמי לוי בבשורה אדירה: זו העיר שמתחדשת בסניף חדש
רשת "רמי לוי - שיווק השקמה" חנכה סניף חדש בקניון "השדרה" שבבית שמש, במעמד ראש העיר שמואל גרינברג, איש העסקים רמי לוי ומכובדים נוספים. לוי מסר איחל הצלחה לראש העיר, ומסר: "בעזרת השם נעשה עוד הרבה עסקים ונעזור לך לפתח את הכלכלה בעיר לטובת תושבי בית שמש"
בית שמש זכתה לסניף חדש של רשת "רמי לוי – שיווק השקמה" בקניון "השדרה" שבעיר. טקס החניכה התקיים במעמד ראש העיר שמואל גרינברג, איש העסקים רמי לוי, סגן ומ"מ ראש העיר, מחזיק תיק הנדסה, שמעון גולדברג, מנכ"ל הקניון גדי שטרן ומכובדים נוספים.
ראש העיר גרינברג קבע את המזוזה בכניסה לסניף והדגיש בפני רמי לוי כי סניפיו בעיר הם "עוגן תעסוקתי לתושבי העיר". כמו כן, אמר כי קיימות בבית שמש שכונות נוספות אליהן הרשת תוכל להתרחב. רמי לוי אחל הצלחה לראש העיר ואמר: "ההצלחה שלך היא הצלחה של כל עם ישראל. בעזרת השם נעשה עוד הרבה עסקים ונעזור לך לפתח את הכלכלה בעיר לטובת תושבי בית שמש".
ראש העיר שמואל גרינברג: "חנוכת סניף רמי לוי היום בעיר היא עוגן תעסוקתי לחלק מתושבי העיר שימצאו ברשת ובסניף את מקום תעסוקתם בכל שדרת התפקידים. פתיחת הסניף גם תועיל להגברת התחרות בעיר ולהוזלת המחירים לצרכנים בעיר. נמשיך להביא לעיר חברות גדולות בכל תחומי המשק וזאת כדי להעמיק את עולם הפיתוח הכללי בעיר".
עוד ב-
סגן ראש העיר שמעון גולדברג: "חנוכת סניף רמי לוי היום בעיר היא עדות נוספת לאמון שחברות דגל במשק רוכשות לעיר בית שמש. נמשיך ב"ה במנהל ההנדסה בהובלת ראש העיר למצב את העיר כיעד עבור חברות אלו וכל זה לטובת פיתוח התעסוקה וחיזוק התעשייה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



