כסף וצרכנות
הגיפטקארד החדש לפסח נחשף: זה מה שתוכלו להרוויח
המתנה שהיא גם תרומה: קבוצת קשרים פלוס תתרום חצי אחוז מההזמנות לפסח של כרטיס HappyGift Global לשתי עמותות
קבוצת קשרים פלוס במהלך לקראת פסח, שמשלב מתנה לעובדים ותרומה לקהילה. בעקבות השנה הקשה שעברה על המדינה, חברת קשרים פלוס תתרום חצי אחוז ממכירות פסח של כרטיס HappyGift Global לעמותות "אחים לחיים" ו"גדולים מהחיים".
בכך מאפשרת החברה לחברות וארגונים שמעניקים את הכרטיס כמתנה לעובדים שלהם, לשלב גם מעורבות קהילתית ותרומה לעמותות. לחברות ניתנת גם האפשרות להוסיף תרומה משלהן לעמותות שקרובות לליבן ובכך להכפיל את התרומה.
שתי העמותות שנבחרו להיות במוקד המעורבות לקראת הפסח: עמותת "אחים לחיים" - עמותה של לוחמים שנפצעו בקרב, המסייעים זה לזה להשתקם, לחזור לחיים, ולמצוא תקווה וכוח מחדש. ועמותת "גדולים מהחיים" המקדישה את כל כולה לילדים חולי סרטן ולמשפחותיהם, ומעניקה להם רגעים של שמחה, תמיכה רפואית, ליווי נפשי ואת התחושה שהם לא לבד במאבק.
כרטיס HappyGift Global הינו כרטיס נטען שמונפק ע"י pai פיננסים ומשויך לחברת מאסטרכארד העולמית, וניתן להשתמש בו לקניות אונליין ואופליין בכל מקום בארץ ובעולם. זה כרטיס המתנה היחיד בישראל שבו ניתן להשתמש בקניות באמאזון, עלי אקספרס או זארה וגם ברשתות המזון הגדולות – ובכל מקום בעולם שמכבד מאסטרכארד.
הראל שקד, מנכ"ל משותף בקשרים פלוס: "במיוחד השנה, שהערבות הדדית כל כך חשובה בשיח ובמעשים, רצינו לתת ערך מוסף לחברות שנותנות לעובדים את כרטיס HappyGift Global ולאפשר להן באמצעות העובדים לתת חזרה לקהילה".
עוד ב-
HappyGift מקבוצת "קשרים פלוס" מעניקה לחברות וארגונים פתרונות חכמים לרווחת העובדים, תוך שימוש בטכנולוגיות חדשניות ובשירותים מותאמים לצרכי הלקוחות הכוללים: שילוב בין כרטיסי מתנה מגוונים לשירותים משלימים לעסקים – מערכות דיגיטליות לבחירת מתנות, שירות קופה קטנה וכרטיס בינלאומי HappyGift Global - שמונפק ע"י pai פיננסים ומשויך למותג מאסטרקארד, שמאפשר שימוש נרחב בארץ, בחו"ל ובאונליין – ומהווה פתרון מושלם לחברות גלובליות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



