כסף וצרכנות

בהשקעה של 600,000 שקל: זה הקמפיין המושקע של JACK KUBA

JACK KUBA יוצא לראשונה במבצע סוף עונה רחב, שיכלול 40% הנחה על קולקציות קיץ 2025. הקמפיין יעלה בטלוויזיה ובדיגיטל, בהשקעה של כ-600 אלף ש"ח
ענת סימן טוב | 
ג'ק קובה (צילום עודד סמדר)
המותג היוקרתי JACK KUBA המתמחה בהלבשה תחתונה ואופנת חוף לנשים, משיק בימים אלה קמפיין סוף עונה רחב היקף, בהשקעה הנאמדת בכ-600,000 ש״ח. במסגרת הקמפיין, ולראשונה בתולדותיו, יציע המותג הנחה של 40% על מגוון רחב מקולקציות קיץ 2025.
הקמפיין צפוי לעלות בערוצים המסחריים 12 ו-13, וכן יכלול פריסה רחבה בפלטפורמות דיגיטליות ואתרי תוכן נבחרים, במטרה להגיע לקהל רחב ומגוון של נשים בכל הגילאים.
לדברי קארין דניאלי, מנהלת השיווק של JACK KUBA: "הקמפיין החדש יתמקד בחשיפת מבצע ייחודי על קולקציית בגדי הים המחטבים של JACK KUBA – הנחשבים למובילים ולמדוברים ביותר בתחום, בזכות עיצוביהם העל-זמניים, הטכנולוגיה החדשנית והבדים הבלעדיים, הרשומים כפטנט, המחטבים את הגוף עד פי שלושה מבדים רגילים.
בגדי הים שלנו כוללים חזייה מובנית לתמיכה מרבית ולעיצוב טבעי של החזה, ומוצעים במגוון גזרות המותאמות למבני גוף שונים – מתוך תפיסה שכל אישה צריכה להרגיש בנוח, מחמיאה ונשית. מדובר בפריטי אופנה שלא רק מעצבים את הגוף – אלא גם מעצבים את הביטחון."
JACK KUBA היא רשת בוטיקים יוקרתית להלבשה תחתונה ובגדי ים, המונה 37 סניפים בפריסה ארצית – כולל חמישה בוטיקים בפרימיום לוקיישן: בדיוטי פרי בנתב״ג ובאילת.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה