כסף וצרכנות
ריקול לתבלינים האהובים: זה המותג שיוריד מיידית מהמדפים בישראל
חברת לוקס פרודקטס LUX הוציאה הודעת ריקול דרמטית בה היא קוראת להחזרת המוצר: פלפל לבן טחון 100 גרם, ששימוש בו עלול לגרום למחלות ופגיעה ארוכת טווח. כל הפרטים לפניכם
חברת לוקס פרודקטס LUX הוציאה הערב (רביעי) הודעת ריקול דרמטית בה היא קוראת להחזרת המוצר: פלפל לבן טחון 100 גרם. על פי החברה, הריקול מגיע אחרי בדיקה שנערכה על ידי שירות המזון לשכת הבריאות באר שבע, בה נמצאו רמות גבוהות מהמותר של אפלטוקסינים במוצר "פלפל לבן טחון".
שם היצרן: לוקס פרודקטס (LUX). שם המוצר: פלפל לבן טחון. תכולה: 100 גרם. תאריך תפוגה: 02/12/26. ברקוד: 7290014693630. סוג האריזה: צנצנת פלסטיק.
למעשה, אפלטוקסינים הם רעלני פטריות, הנוצרים באופן טבעי, והם עלולים לגרום למחלות ופגיעה ארוכת טווח. צרכנים שיש להם את המוצר מתבקשים שלא לצרוך אותו.
פלפל לבן טחון 100 גרם של חברת לוקס פרודקטס שיורד מהדפים (צילום: באדיבות החברה)
עוד ב-
מהחברה נמסר לסיום כי "נציג מטעם החברה אוסף את המוצר מדרכי השיווק. הקריאה להחזרה הינה בתיאום עם שירות המזון במשרד הבריאות". אם אתם מחזיקים במוצר המדובר בבית שלכם, אל תצרכו אותו ופנו מיידית לחברת בטלפון: 03-6130063, או בכתובת המייל: Lux1products@gmail.com.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.הם לא "אהובים"גדעון 09/2025/10הגב לתגובה זו1 0די להטעיית הצרכנים: כל מוצר פגום אצלכם הוא "אהוב".סגור
-
1.פחחח, רוב התבלינים שקונים הם כמו רעל, כמו תבליני מיהקרטל סמים מתובל 09/2025/10הגב לתגובה זו1 0תבליני מיה, הם הכי מסוכנים, תסננו את תבלין הכמון במסננת צפופה ותראו כמה פסולת נשארת במסננת,כמו עץ אלון. והכורכום מעורבב עם איזה חומר כהה. הפפריקה בצבע כתום עם ריח של רעל. בקיצור מערבבים אותם עם כל מיני דברים כדי להגדיל את הכמויות, כמו בסמים.סגור



