כסף וצרכנות
ענקית המזון פושטת רגל: נקלעה לחובות עתק של עשרות מיליונים
ענף המזון המהיר בארה"ב ממשיך לחוות טלטלות קשות והפעם זו רשת Freddy's Frozen Custard & Steakburgers המפורסמת, שהגישה בקשה לבית המשפט לפשיטת רגל אחרי שנקלעה לחובות עצומים של 27.7 מיליון דולר ליותר מ-100 נושים
סוף עידן בענף המזון המהיר בארצות הברית: חברת M&M Custard, מפעילת הזיכיון של רשת Freddy's Frozen Custard & Steakburgers המפורסמת, הגישה בקשה לבית המשפט לפשיטת רגל אחרי שנקלעה לחובות עצומים של 27.7 מיליון דולר ליותר מ-100 נושים, כאשר במאזנה נותרו נכסים בשווי 5.2 מיליון דולר בלבד.
החברה, שהפעילה בשיאה 42 סניפים ברחבי ארצות הברית, בעיקר באזור קנזס, אילינוי, אינדיאנה, קנטאקי, מיזורי וטנסי, הודיעה כי תסגור את מרבית הסניפים שלה בארצות הברית.
הקריסה של רשת Freddy's Frozen Custard & Steakburgers היא ממש לא עניין של מה בכך. בשנה האחרונה רשתות מזון מהיר רבות בארצות הברית חוות משבר גדול מאוד כאשר הצרכנים מרגישים היטב את יותר המחייה בכיס והמכירות יורדות בצורה דרסטית.
עוד ב-
רק בשבוע שעבר נודע כי 55 שנה אחרי שהוקמה, ענקית המזון המהיר וונדי'ס (Wendy’s), אחת המתחרות הגדולות ביותר של מקדונלד'ס וברגר קינג, ממשיכה לקרוס בחובות עתק ועומדת בפני פשיטת רגל. בינתיים, כדי לנסות להציל את עצמה, החברה החליטה לצאת לתוכנית התייעלות במסגרתה היא תסגור כ-300 סניפים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.ולמה זה מעניין אותנו? (ל"ת)ציחי 11/2025/19הגב לתגובה זו0 0סגור



