כסף וצרכנות

מנכ"ל וויז אייר: נקים בסיס ראשון בישראל

היום נפגש מנכ"ל וויז אייר, יוז'ף וארדי,  יחד עם שרת התחבורה מירי רגב בקידום הקמת בסיס ראשון בישראל. כל הפרטים
ענת סימן טוב |  1
יוז'ף וארדי מנכ"ל וויז אייר (צילום shutterstock, יוטיוב/ CNBC International Live)
שרת התחבורה נפגשה היום עם מנכ"ל וויז אייר, יוז'ף וארדי,  בנושא קידום הקמת בסיס ראשון בישראל ופתרון כל הכשלים שעלו מפגישות קודמות.
במהלך הפגישה ובהכרזת ההודעה הרשמית של שניהם אמרה השרה: "הדרך להורדת מחירים היא דרך תחרותיות ויצירתיות. אני מכבדת ומעריכה את כל החברות התעופה הישראליות שנתנו ותרמו אבל  זה לא סוד שחברות התעופה הפקיעו מחירים ברגעים הקשים של החברה הישראלית וזה לא מציאות שאפשר להתמודד איתה" "אנו מחויבים להגדלת המושבים ושיפור השירותים. הטחתי להגברת התחרות ומצד שני נעשה את הכל לשמור על החברות הישראליות. במהלך הפגישה עלה שיח על סביב הרמת בסיס בארץ, יש לנו רצון לפתח את רמון. סוכם שהצוותים המקצועיים יפעלו לתפעול ההליכים הרגלוטריים בינואר ומשם נתקדם".
מנכ"ל וויז אייר, יוז'ף וארדי, חיזק את דבריה של שרת התחבורה, מירי רגב ואכן בינואר ייפגשו כדי לקדם את המכשולים והתכנון המיועד הוא הקמת בסיס ראשון במהלך חודש אפריל לפי התוכניות של חברת התעופה, וויז אייר.

עוד דובר בפגישה כי, תוספת של כמיליון מושבים בשנה: בישראל אישרו ל-Wizz חלונות המראה של חברות תעופה שעזבו את הארץ.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מה רמון ? מי יגיע לשם, חוץ מבדואים לגנוב ציוד (ל"ת)
    רוברט 11/2025/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור