כסף וצרכנות
רמי לוי מטלטל את השוק: זה המוצר הנמכר ביותר ברשת - ב-10 שקלים
רשת "רמי לוי סטוק" שנפתחה בפרדס חנה גררה הסתערות עצומה ומכירות של חודש שלם נחטפו בתוך יומיים. כעת המנכ"ל יוני דמרי חושף את התוכניות הבאות וגם מה המוצרים הנמכרים ביותר
עשרה ימים אחרי פתיחת הסניף הראשון של רשת "רמי לוי סטוק" בפרדס חנה, כבר אפשר לומר שמדובר בהצלחה. כזכור ההשקה יצרה התרגשות אדירה בקרב הקונים, המוני ישראלים התאספו כבר משעות הבוקר המוקדמות עם עגלות, ונוצרו תורי ענק בכניסה ובקופות החנות. הסניף הראשון, המשתרע על פני 2,500 מ"ר, מציע כ-25,000 פריטים במגוון מחלקות, כולל צעצועים, מוצרי חשמל קטנים, כלי בית, מוצרי חד-פעמי וציוד יצירה.
בראיון למוסף 'ממון' של ידיעות אחרונות, מגלה יוני דמרי, מנכ"ל הרשת, כי המכירות בימים הראשונים עקפו את כל הציפיות: מחזור מכירות של 3.2 מיליון שקלים בתוך יומיים בלבד, הסכום שדמרי צפה לכל החודש הראשון. ממוצע הרכישה לעגלה היה 800 שקל, והיו גם לא מעט לקוחות שרכשו בסכום של כ-20 אלף שקל.
דמרי מגלה מהו המוצר שנחטף הכי הרבה בשבוע הראשון: ערכת כלי עבודה במחיר 10 שקלים בלבד, ממנה נמכרו 18 אלף יחידות. הערכה, שבמקור נמכרה בישראל בכ-70 שקל, כוללת 12 פריטים ובהם פטיש, סרט מדידה ממתכת באורך 5 מ', מברג, אזיקונים, 3 אריזות של איזולירבנד ו-4 סוללות.
עוד נחטפו בשבוע הראשון: מכונית עם שלט רחוק ב-19.90 שקל, סט מצעים זוגי סאטן ב-12.90 שקל, מייבש שיער של זק"ש ב-39.90 שקלד, סט צלחות לא ממותג ב-29.90 שקל,
עוד ב-
מוצר נוסף שרשת רמי לוי סטוק הכניסה לסניף הראשון השבוע הוא טלפון אייפון 17 פרו מקס | 256GB רק ב-4,390 שקל, זול במאות שקלים מהמחיר הרווח בשוק. לדברי דמרי, כשייגמר המלאי הראשוני של האייפונים יוטס לארץ משלוח נוסף.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.רמי איש יקר וישר כל הכבוד (ל"ת)בני 02/2026/20הגב לתגובה זו0 0סגור



