כסף וצרכנות

חצי חינם מרסקת את המתחרים: המוצר המבוקש שנמכר ב-10 שקלים בלבד

רשתות השיווק הגדולות בישראל כבר מתכוננת לחגיגת הניקיונות של חג הפסח, ורשת חצי חינם החליטה לרסק את מוצר הניקיון הפופולרי במחיר נמוך פי 2.5 משאר המתחרים
מערכת ice |  2
חצי חינם (צילום shutterstock, Magma Images)
חג הפסח בפתח ועמו חגיגת הניקיונות כמעט בכל בית בישראל. בעקבות כך, רשתות השיווק הגדולות בישראל כבר נערכות ומתחילות בחגיגית מבצעים על מוצרי ניקוי לבית.
מי שהודיעה על מבצע חסר תקדים היא רשת חצי חינם, שמרסקת את המחירים ואת הרשתות המתחרות ומציעה ספריי ניקוי וחיטוי רב תכליתי כלורקס קלין-אפ רק ב-10 שקלים. לשם השוואה, ברוב הרשתות הגדולות בישראל אותו ספריי הניקוי בדיוק נמכר ב-24 שקלים - פי 2.5 ממה שמוכרת אותו רשת חצי חינם.
בפוסט שהעלתה הרשת לחשבון הפייסבוק שלה היא הציגה את המבצע השווה וכתבה: "
קבלו מבצע מ-ט-ו-ר-ף וחסר תקדים לניקיונות של פסח! ספריי ניקוי וחיטוי רב תכליתי כלורקס קלין-אפ רק ב-10 שקלים!! עכשיו בחצי חינם…אז אל תפספסו".
כידוע, לרגל חגיגות 36 שנה להיווסדה, יצאה רשת חצי חינם בשורה של מבצעי יום הולדת מיוחדים, בכל סניפי הרשת הפזורים בארץ. הקמעונאית קוראת לקהל הלקוחות להשתתף בפעילות בסניפים, זאת במטרה לזכות בתווי קנייה בסכום מטורף בשווי של עד אלפי שקלים. 
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    חצי חינם
    אסתר 02/2026/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    איזה כיף זה חג פסח. הולכת לחגוג על מוצרי הניקיון בחצי חינם
    סגור
  • 1.
    מבצע מעולה
    ליטל 02/2026/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    את הקניות לחג אני עושה רק בחצי חינם, נותנים מבצעים ממש אובים
    סגור