כסף וצרכנות

רשת ביוטי ולייף סטייל חדשה בישראל: ענקיות האופנה והמזון בהשקעת עתק

קבוצת גולף וחברת שסטוביץ יקימו רשת ביוטי ולייף סטייל חדשה בבעלות משותפת, עם השקעה בהקמת חנויות ייעודיות ברחבי הארץ. המהלך כפוף לאישור רשות התחרות, ובשלב הראשון מתוכננים להיפתח 5-4 סניפים
גולף אנד קו, בני ברק Golf (צילום שי אפשטיין)
קבוצת גולף דיווחה כי חתמה על הסכם מייסדים עם חברת ביוטי אנד קו מקבוצת שסטוביץ, להקמת רשת קמעונאית חדשה בתחומי הביוטי והלייף סטייל בישראל. החברה המשותפת תהיה בבעלות שווה של שני הצדדים ותתמקד במכירת מוצרי בישום, טיפוח, איפור ומוצרי לייף סטייל.
לפי ההסכם, גולף תהיה אחראית על ההקמה והתפעול השוטף של החנויות, הלוגיסטיקה, כוח האדם והתפעול המסחרי, בעוד שסטוביץ תהיה אחראית על המיתוג, השיווק, ההדרכות המקצועיות וקביעת תמהיל המוצרים שיימכרו ברשת.
בשלב הראשון מתכננות החברות לפתוח 5-4 חנויות, בעיקר בקניונים גדולים. לרשת החדשה עדיין אין שם, והמהלך כולו כפוף לקבלת אישור רשות התחרות בתוך 120 יום ממועד החתימה על ההסכם.
הרשת החדשה צפויה לשלב בין פעילות הביוטי של שסטוביץ לבין פעילות הלייף סטייל של גולף. בין היתר, יימכרו בה מוצרי מותג "סבון", שאת הזיכיון להפעלתו בישראל רכשה גולף לאחרונה, לצד בשמים ומוצרי טיפוח של מותגים בינלאומיים המיובאים על ידי שסטוביץ.
החברה המשותפת תנוהל באמצעות דירקטוריון שבו ימונה מספר שווה של דירקטורים מטעם כל אחד מהצדדים. החלטות מהותיות, ובהן פתיחה או סגירה של חנויות, שינוי תחום הפעילות או מימון מהותי, ידרשו הסכמה משותפת.
עוד עולה מהדיווח לבורסה כי מימון הפעילות יתבסס על הלוואות, ערבויות בעלים וייתכן שגם מימון בנקאי, בהתאם לתוכנית העסקית שתאושר. בנוסף, נקבעה תקופת חסימה של 36 חודשים להעברת מניות בין הצדדים.
המהלך מצטרף למגמה רחבה בענף הקמעונאות, במסגרתה קבוצות אופנה גדולות בישראל מרחיבות פעילות גם לתחומי הטיפוח והביוטי.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה