כסף וצרכנות
מלון "המלך דוד" בירושלים נפתח כדי לארח את שגריר האמירויות
מלון "המלך דוד" בירושלים מרשת מלונות דן שעדיין סגור בגלל משבר הקורונה, נפתח במיוחד כדי לארח את משלחת שגריר איחוד האמירויות בישראל, מוחמד אל חאג'ה והפמלייה שלו
על אף שמלון "המלך דוד" ירושלים סגור רשמית בגלל משבר הקורונה, הוא נפתח בחודשים האחרונים לטובת אירוח משלחות מדיניות בהתאם לבקשת משרד החוץ. השגריר הראשון של איחוד האמירויות בישראל הגיע היום למלון "המלך דוד" ירושלים במסגרת ביקור של ארבעה ימים במסגרתם הוא ייפגש היום עם נשיא מדינת ישראל, מר ראובן ריבלין שיעניק לו את כתב האמנה.
תמיר קוברין, מנכ"ל מלון המלך דוד ירושלים קיבל את פניו של שגריר איחוד האמירויות בישראל, מוחמד אל חאג'ה וערך לו סיור היכרות אישי במלון. במהלך הביקור, מלון "המלך דוד" ירושלים אירח את שגריר איחוד האמירויות בישראל והפמלייה שלו לארוחת צהריים משותפת יחד עם גיל השכל, ראש הטקס של מדינת ישראל.
לטובת הביקור של משלחת שגריר איחוד האמירויות בישראל שוריינו לו ולפמלייה שלו 8 חדרים מפוארים במלון.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


