כסף וצרכנות
יוחננוף: "המחירים לא יעלו למרות התייקרות מוצרי המזון"
בעלי רשת המזון הבטיח בריאיון לגל"צ הבוקר : "לא רוצים להעלות מחירים". דרור שטורם: "העלאת מחירים עלולה להיות דלק למחאה חדשה".
ישראל עומדת בפני גל של התייקרויות מוצרי המזון. לעלייה במחירים ישנן מספר סיבות כשגל העליות במחירים צפוי להיות במחירי הדלק, המזון, המשקאות, החיתולים, הבגדים ומוצרי הצריכה. לפני כיומיים המועצה הישראלית לצרכנות התריעה כי "אין משפחה שלא תרגיש את גל העליות".
הבוקר בגלי צה"ל איתן יוחננוף מבעלי רשת המזון הגדולות בישראל אמר בריאיון לאפי טריגר נשמע מבטיח כי הרשת לא תעלה מחירים. יוחננוף אמר "אנחנו לא ממהרים ולא רוצים להעלות מחירים. עושים את עבודתנו, נלחמים בזה, ובינתיים מצליחים - המחירים של המוצרים על המדפים לא עולים"
בעל רשת המזון אמר את הדברים בתגובה לדרור שטורם, לשעבר הממונה על ההגבלים העסקיים, שאמר לאפי טריגר כי "רשתות השיווק יודעות היטב שזה לא זמן להעלות מחירים כי הציבור מוכה בכיסו. לאנשים אין כסף בכיס, העלאת מחירים עלולה להיות דלק למחאה חדשה או להחרמת מוצרים"
איתן יוחננוף, בעלי רשת המרכולים "יוחננוף", מבטיח אצל @efitriger: "אנחנו לא ממהרים ולא רוצים להעלות מחירים. עושים את עבודתנו, נלחמים בזה, ובינתיים מצליחים - המחירים של המוצרים על המדפים לא עולים" https://t.co/qkQDfPcnKe
— גלצ (@GLZRadio) June 9, 2021
בעל רשת המזון אמר את הדברים בתגובה לדרור שטורם, לשעבר הממונה על ההגבלים העסקיים, שאמר לאפי טריגר כי "רשתות השיווק יודעות היטב שזה לא זמן להעלות מחירים כי הציבור מוכה בכיסו. לאנשים אין כסף בכיס, העלאת מחירים עלולה להיות דלק למחאה חדשה או להחרמת מוצרים"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.קל מאד לפתור את זה - פתיחה ליבוא.גל 06/2021/09הגב לתגובה זו0 0מי שקורא למשק הישראלי "קפיטליזם", טועה אנחנו קומוניזם עם ציפוי קפיטליסטי דק רק לתחומים מסויימים, ועל הכל שכבה של רגולציה חונקת ומייקרת שאף ממשלה לא מוכנה לגעת בה כי זה מה שמפרנס צבא של פקידים חסרי תועלת, שמשוכנעים שתפקידם הוא לייקר ולהתעלל בשאר האזרחים לפרנסתם.סגור


