תוכן שיווקי
מינוי בכיר ב-BE2SEE | טל בר זאב מצטרף כמשנה למנכ"ל ואחראי על אסטרטגיה ופיתוח עסקי
המינוי החדש שיחבר בין דאטה, טכנולוגיה והבנה צרכנית: טל בר זאב מצטרף ל-BE2SEE ויוביל את פיתוח הפתרונות העסקיים, כולל השקת מערך חדש לניהול מועדוני לקוחות
תוכן מקודם
|
אנחנו שמחים להודיע על מינויו של טל בר זאב לתפקיד משנה למנכ"ל ואחראי על האסטרטגיה ופיתוח העסקי בחברת BE2SEE. במסגרת תפקידו יהיה טל אחראי על הובלת אסטרטגיית צמיחה מבוססת דאטה ו-AI בתחומי השיווק והדיגיטל. טל יוביל פעילות לפיתוח והטמעת פתרונות עסקיים מתקדמים, תוך מיקוד בדאטה וחדשנות טכנולוגית, אשר יתמכו ביעדים העסקיים של לקוחות החברה.
טל מביא עמו למעלה משני עשורים של ניסיון בתפקידי ניהול בכיר בעולמות הדאטה, אנליטיקה, שיווק, מסעות לקוח ומועדוני לקוחות. צבר ניסיון עשיר בעבודה עם חברות מובילות במשק הישראלי, ובתפקידו האחרון כמנכ"ל מיזם צרכנות חדשני.
"אני שמח ונרגש להצטרף ל-BE2SEE אחרי היכרות רבת שנים, המטרה שלנו היא לחבר את הניסיון שצברתי בניהול יחידות רווח ומועדוני לקוחות גדולים ליכולות הטכנולוגיות המתקדמות של החברה. יחד, נביא לשוק פתרונות חדשים שיניעו צמיחה עסקית משמעותית ללקוחותינו, תוך חיבור מדויק בין הבנה צרכנית, טכנולוגיה ותוצאות."
כחלק מהרחבת פורטפוליו השירותים של החברה, טל יוביל מהלכים אסטרטגיים שמטרתם למקסם ערך עסקי ללקוחות באמצעות שימוש חכם בדאטה, בניית חוויות לקוח פרסונליות והאצת מנועי הצמיחה של הארגון.
כחלק מכניסתו לתפקיד, יינתנו לראשונה, שירותי 360 עם מעטפת מלאה לצרכי הארגון, עסקית תפעולית ומסחרית, בתחום הקמה וניהול מועדוני לקוחות ותוכניות נאמנות.
אנחנו מברכים את טל על הצטרפותו ומאחלים לו הצלחה רבה בתפקיד.
אנחנו מברכים את טל על הצטרפותו ומאחלים לו הצלחה רבה בתפקיד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


