תרבות ופנאי

נטע אלחמיסטר ורמי גרשון חושפים: מי מכניס יותר כסף לחשבון הבנק?

נטע אלחמיסטר ורמי גרשון הצטלמו לקמפיין זוגי חדש ודיברו על השכר שהם מכניסים כאשר אלחמיסטר חשפה: האם היא מרוויחה 50 מיליון שקל בשנה?
מערכת ice | 
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון (צילום רפי דלויה)
אשת העסקים והדוגמנית המצליחה, נטע אלחמיסטר, ובעלה הכדורגלן רמי גרשון, הצטלמו אתמול (שני) לראשונה לקמפיין הלבשה תחתונה זוגי של המותג fix. 
במסגרת זו, השניים התראיינו ל"ערב טוב עם גיא פינס", שם דיברו בפתיחות על המצב הכללי של השנים. אז למי יש יותר כסף בחשבון הבנק? גרשון חשף בפתיחות: "זה לא סוג שיש לנטע יותר כסף ממני".
גרשון המשיך והודה כי "בעבר זה היה הפוך, אבל שנינו עובדים מאוד מאוד קשה ואני מפרגן לה וחושב שהיא רק בתחילת הדרך ויש לה עוד הרבה מאוד לאן לעלות". גרשון המשיך ואמר בצחוק "איך אומר השיר? 'תרוויחי צחוק ותפזרי עליי'".
אלחמיסטר התפרצה בצחוק גדול והשיבה: "לא ידעתי למה לצפות, איזה שיר תכניס עכשיו. אוקיי, אין בעיה". בהמשך, אלחמיסטר נשאלה על כך שהפרסומים אומרים שהיא מרוויחה 50 מיליון שקל בשנה והשיבה: "זה לא מספיק, אני רוצה יותר. אני באמת ושבת שהכסף עצמו והמספר לא באמת רלוונטיים, אבל אין ספק שזה לא מגיע ככה ביום בהיר אני קמה בבוקר וכסף נכנס לבנק. יש פה עבודה קשה מאוד והתמדה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה