תרבות ופנאי

איתי לוי חוטף מכה כלכלית? זה מה שגרמה סופת ביירון

הזמר ושופט "הכוכב הבא" נאלץ לבטל את השימוש במסוק להופעות באילת וחזרה, ולעשות את כל הדרך הארוכה ברכב – וזאת בעקבות תנאי מזג האוויר הקשים
מערכת ice | 
איתי לוי (צילום אינסטגרם @itaylevi7)
איתי לוי הוא ללא ספק אחד הזמרים הכי עסוקים בישראל, כשהוא מדלג באחרונה בין הופעה להופעה ברחבי הארץ, ובתווך גם משמש כשופט בתוכנית "הכוכב הבא לאירוויזיון" בקשת. בימים הקרובים, לזמר נסגרה סדרת הופעות של יום אחרי יום באילת, עבורן הוא צפוי להרוויח למעלה ממיליון שקל.
לכן, בשבוע שעבר פורסם כי הזמר החליט לשכור לשבועות הקרובים מסוק בשווי 40 אלף שקל - כדי להספיק להגיע מאילת למרכז הארץ במהירות ומבלי להיתקע בפקקים.
אלא שתוכניות לחוד ומציאות לחוד. עפ"י פרסום היום ב-mako, איתי לוי נאלץ לבטל את שכירת המסוק - בעקבות סופת ביירון שהגיעה הלילה (שלישי) לישראל. אתמול (שני) המריא לוי ממרכז הארץ לאילת להופעה באירוע חברה, וחזר בזמן לצילומי "הכוכב הבא" בנווה אילן.
גם היום ובימים הקרובים תכנן לנסוע שוב לאילת באמצעות המסוק כדי להשתתף בהופעות נוספות, אך בשל חוסר הוודאות לגבי תנאי הטיסה, לוי בחר לוותר על המסוק ולנסוע ברכב מיד אחרי צילומי "הכוכב הבא", כדי לא לסכן את ההופעות שכבר סוכמו מראש. 
אגב מהבחינה הכלכלית לא צריך לדאוג כמובן לזמר: לאחרונה רכש איתי לוי דירת יוקרה בפרויקט יוקרה חדש בלב הצפון הישן של תל אביב: פנטהאוז בכ-10 מיליון שקל, כולל בריכה פרטית.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה