תרבות ופנאי
כוכב השרדות VS מתמודדת האח הגדול: "אל תבני על המיליון"
בהמשך לסערה בין אייל גולן לדיירת הבית במסגרת תביעה שהוגשה מיצידו של הזמר, מתמודד השרדות לשעבר עולה למתקפה נגד הדיירת ומאיץ בזמר לקדם את כתב התביעה נגדה
כוכבת העונה הנוכחית של האח הגדול, טל טיטו, כבר הספיקה לעורר סערה. אתמול, הזמר אייל גולן מסר כי בכוונתו להגיש נגדה תביעה בסך 200,000 שקל לאחר שנחשף לפרסומים שלה נגדו.
לאחר הפרסום, כוכב תוכנית הריאליטי "הישרדות", דניאל ציוני יוצא להגנת אייל גולן ומשתף כי הוא תומך בתביעה שהוגשה. "טוב מאוד", כתב.

צילום מסך
"על חטא היוהרה והאומץ הבלתי נגמר שיש מאחורי המקלדת צריך לשלם", המשיך וכתב ציוני. "כשיכאב לה בכיס היא תלמד את הלקח". הוא המשיך ואיחל לה לא לנצח בתוכנית: "בהצלחה חיימי, אל תבני על המיליון כדי לכסות את התביעה כי המזל לא משחק לממורמרים".
לפי כתב התביעה, היו שני פרסומים שונים שפורסמו בהפרש של חודשים ספורים אחד מהשני. בפרסום הראשון השתמשה טיטו בביטוי "אנס מלוכלך" ובפרסום השני היא ייחסה לגולן עבירות מין חמורות ואף השתמשה במילה "פדופיל".
עוד ב-
במסגרת הליך התביעה, מבקש אייל גולן מבית המשפט לחייב את הנתבעת בפיצוי כספי וכן להורות עליה לפרסם הודעת תיקון או הכחשה ואף ביקש את התנצלותה. נכון לשלב זה טרם הוגש כתב הגנה וההליך מצוי בראשיתו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



