תרבות ופנאי

ג'ודי ניר מוזס חוזרת לארץ: בדרך לקאמבק טלוויזיוני

אשת התקשורת חזרה לארץ הקודש אחרי שלוש שנים בניו יורק, לחתונה של אחייניתה, נועה מוזס, ב"חתונה ממבט ראשון", ובנוסף חשפה פרויקט טלוויזיוני עתידי משלה 

מערכת ice | 
ג'ודי ניר מוזס (צילום פייסבוק/ ג'ודי ניר מוזס)
אשת התקשורת הוותיקה ג'ודי ניר מוזס שלום חזרה השבוע למרכז הבימה המקומית, והנחיתה שלה בישראל מספקת כצפוי שורה ארוכה של כותרות, הצהרות ודרמות ברשתות החברתיות. ניר מוזס שלום, שעזבה את המדינה לפני כשלוש שנים לטובת חיים חדשים בניו יורק, מצאה את עצמה שוב על קו המטוס, כשהפעם היא מגיעה לביקור טעון, מרגש ומלא בתוכניות לעתיד הקרוב.
עוד לפני שבכלל עלתה על הטיסה, שיתפה ג'ודי את מאות אלפי עוקביה ברשתות החברתיות בסיטואציה הלוגיסטית המורכבת שאליה היא מגיעה: נכון לרגע זה, אין לה דירה משלה בארץ, זאת לאחר שהשכירה לדיירים את הנכס הפרטי שבו התגוררה לפני המעבר הטרנס-אטלנטי.
הסיבה הרשמית והנוצצת להגעתה של ג'ודי: אשת התקשורת הגיעה כדי ללוות מקרוב את אחייניתה, נועה מוזס-בורוביץ', שנבחרה לככב בעונה החדשה של תוכנית הריאליטי הזוגית המצליחה "חתונה ממבט ראשון". נועה תצעד אל החופה ותחגוג את נישואיה עם גבר זר לחלוטין שאותו היא אינה מכירה, תחת עיניהן הבוחנות של המצלמות והדודה המפורסמת.
אלא שייתכן שנועה היא לא היחידה במשפחה שנראה בקרוב על המסך; ג'ודי עצמה פיזרה רמזים עבים במיוחד על כך שהיא נמצאת במגעים או לקראת השתתפות בתוכנית ריאליטי חדשה ומדוברת משלה. 
ברגע שנחתו רגליה על אדמת הארץ, ניר מוזס שלום לא בזבזה זמן והעלתה סרטון נוקב מתוך שדה התעופה. היא שיתפה את תחושותיה המורכבות כשגילתה שתמונותיהם של החטופים נעלמו מחלק מהמרחבים בנתב"ג מאז הפעם האחרונה שביקרה במקום, נושא שהעלה אצלה רגשות עזים.
בעקבות כך, אשת התקשורת לשגר מסר פומבי ומחמיא במיוחד המופנה ישירות אל נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ. בסרטון היא לא חסכה במילים חמות, שיבחה את פועלו ונתנה לו מחמאות רבות על הדרך שבה הוא הוביל את העסקאות לשחרור החטופים.
בינתיים, עד שתסדיר את ענייני המגורים הקבועים שלה בישראל, ג'ודי מצאה פתרון יצירתי ומפנק במיוחד. חברים קרובים הציעו לה להתארח בדירתם השנייה שעמדה ריקה מאדם. כשהגיעה אל הנכס, מיהרה לתעד את המקום והודתה בפני עוקביה שהיא בהלם מהדירה המפוארת, האדריכלות המרשימה והאירוח ברמת חמישה כוכבים שהועמד לרשותה בחינם אין כסף.
כזכור, המעבר של ג'ודי למנהטן לפני כשלוש שנים נעשה בקול תרועה רמה יחד עם בן זוגה דאז, עורך הדין וחוקר המשטרה לשעבר אבי רוטנברג. אלא שבאוקטובר האחרון, השניים החליטו להפריד כוחות ולפרק את החבילה באופן שקט לאחר שמונה שנות זוגיות צמודה. בעקבות הפרידה, נותרה ג'ודי להתגורר לבדה בניו יורק, וכעת נראה כי החזרה לישראל, לצד המשפחה והמסך הקטן, היא בדיוק התרופה הנכונה עבורה לפתחו של פרק חדש בחיים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה