תרבות ופנאי
מיכל הקטנה שוברת שיאים: נחתה במסוק הישר למסיבת סיום בגן
טעות לו"ז כמעט גרמה לכוכבת הילדים לפספס אירוע משפחתי גורלי בהרצליה. ברגע האחרון, שיחת טלפון מפתיעה לחבר קרוב שינתה את התמונה
יש אמהות שיעשו הכל כדי לא לפספס את מסיבת סוף השנה של הילדים, ויש את כוכבת הילדים מיכל הקטנה (מיכל ויצמן), שלקחה את המושג "סופר-וומן" כמה קילומטרים (ומאות מטרים מעל פני האדמה) קדימה.
הכל התחיל בטעות לו"ז תמימה שכמעט נגמרה בדמעות. מיכל הייתה בטוחה שההופעה שלה באילת נקבעה לשעה 11:00 בבוקר, וחישבה שהיא תספיק לסיים, לעלות על הוואן שלה, ולחזור בנסיעה רגועה ונינוחה ישירות למסיבת הסיום של הילדים שלה, שהתקיימה בשעה 18:00 בערב בהרצליה.
אלא שבאמצע הדרך התברר הנתון החשוב, ההופעה באילת לא מתחילה ב-11, אלא מסתיימת רק בשעה 15:00. עם מתמטיקה פשוטה ופקקים של כביש 90, הסיכוי להגיע מאילת להרצליה תוך שלוש שעות בנסיעה ברכב שואף לאפס.
ברגע של לחץ ודמעות, מיכל כבר כמעט השלימה עם הגזירה שלא תצליח להיות שם בשביל הילדים שלה. אבל אז הגיעה שיחת הטלפון ששינתה את התמונה. מיכל התקשרה לחבר קרוב ששמע את המצוקה, הרגיע אותה מיד ואמר משפט אחד שפתר את הפלונטר, "תרגעי. בשלוש אני אוסף אותך עם מסוק".
וכך היה. מיד עם סיום ההופעה באילת, עלתה כוכבת הילדים על מסוק פרטי שחיכה במיוחד עבורה, חצתה את המדינה מהדרום למרכז בטיסה ישירה, ונחתה בזמן כדי להספיק לחגוג עם הילדים שלה בהרצליה כאילו כלום לא קרה.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.שגעון גדלות (ל"ת)007 06/2026/16הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.מידע חשוב מאוד. (ל"ת)צורה לכם 06/2026/16הגב לתגובה זו0 0סגור



