תרבות ופנאי
בשווי מיליונים: מחבר הספר "השקעות לעצלנים" מוכר את הדירה שלו
תמיר מנדובסקי שהפך לאורים והתומים של הצעירים בשוק ההון, מציע למכירה נכס מניב ברמת גן שיעבור פינוי בינוי בשווי מיליוני שקלים
הסופר והמשקיע שהפך לאורים והתומים של הצעירים בשוק ההון, נפרד מדירת ההשקעה שלו בשכונת החשמונאים המבוקשת ברמת גן רגע לפני שהבניין הופך למגדל מודרני. כל הפרטים על העסקה, על הנכס החדש מול פארק הירקון, והדרך שעשה מהחלום של אביו ועד לצמרת הנדל"ן.
אבא של תמיר מנדובסקי תמיד אמר לו שעבודת החלומות היא בכלל להיות שוטר תנועה יציבות, פנסיה ומדים. אבל למנדובסקי היו תוכניות אחרות לגמרי. הוא בחר במסלול של יזמות, פיננסים וחינוך פיננסי, כתב את רב-המכר "השקעות לעצלנים" שהפך לתנ"ך של המשקיעים המתחילים בישראל, הקים קהילת ענק, ולאחרונה עשה את קפיצת המדרגה הנדל"נית של החיים עם רכישת פנטהאוז יוקרתי ברחוב בני דן בתל אביב, מול פארק הירקון, בשווי של 21 מיליון שקלים.
כעת, כחלק מניהול הפורטפוליו הפיננסי שלו, מנדובסקי מציע למכירה את דירת ההשקעה שלו ברמת גן. עבור משקיעים, מדובר בהזדמנות קלאסית ליישם את "תורת העצלנים" לקנות נכס קיים, ולקבל דירה חדשה מהניילונים עם אפס מאמץ.
הנכס המוצע למכירה מגלם בתוכו את השילוב המשלם בין תשואה מיידית לרווח הון עתידי משמעותי. הבניין הנוכחי מיועד להריסה ובנייה מחדש במסגרת פרויקט פינוי בינוי, הדירה שלו כבר מושכרת ומניבה הכנסה מהיום הראשון על סך של 6,200 שקלים, ועם יציאת הפרויקט לדרך, הרוכש עתיד לקבל דירה חדשה לחלוטין בבניין מודרני בשטח של כ-80 מ"ר, הכוללת ממ"ד, מרפסת שמש, חניה פרטית ומימון שכר דירה מלא על ידי היזם לאורך כל תקופת הבנייה. המחיר המבוקש עבור הדירה עומד על 2,790,000 שקלים.
עוד ב-
המעבר של מנדובסקי למכירת הדירה ברמת גן מגיע, כאמור, לאחר שביצע את אחת מעסקאות היוקרה המעניינות בשנה שעברה, במסגרתה רכש פנטהאוז מרהיב בקו הראשון לפארק הירקון. הנכס החדש של מנדובסקי הוא דירה בת 5 חדרים בשטח בנוי של 217 מ"ר, הממוקמת בקומה ה-7 והאחרונה בפרויקט חדש ברחוב בני דן.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



