תרבות ופנאי

לצד נועה קירל: דילן דרור מצטרף לפסטיגל

היוטיובר והשחקן דילן דרור חוגג הישג ענק עם ליהוקו הרשמי לפסטיגל 2026. בשנה שעברה המגעים נכשלו בשל מגבלות חוקיות קשות, אך כעת, כשהוא בן 18, הדרך לבמת הענק סוף סוף נסללה
דילן דרור (צילום dylendror)
חגיגות כפולות לכוכב הנוער, שבוע בלבד לאחר שסיים את לימודיו בתיכון וחגג את יום הולדתו ה-18, היוטיובר והשחקן דילן דרור סגר מעגל ולוהק רשמית למופע החנוכה הגדול בישראל.
שנת המפנה של דילן דרור נמשכת במלוא הכוח. אחרי שחגג יום הולדת 18 בחודש ינואר האחרון, נפרד השבוע מספסל הלימודים בתיכון ונמצא רגע לפני גיוסו לצה"ל, כעת מתברר כי הוא מסמן וי ענק על יעד נחשק במיוחד בקריירה. לראשונה, כוכב הרשת והטלוויזיה יצטרף לנבחרת הנוצצת של פסטיגל 2026.
ההישג הנוכחי מגיע לאחר תקופה ממושכת שבה דרור ביסס את מעמדו כאחד השמות החזקים ביותר בתעשיית הבידור הצעירה. מעבר לבסיס מעריצים אדיר בטיקטוק וביוטיוב וקריירה מוזיקלית, הוא מוביל כבר שש עונות סדרת נוער מצליחה בתפקיד ראשי. בחנוכה שעבר הוא כבר טעם את במות הענק כשכיכב במופע "סולסטארז", וכעת הוא עולה לליגה של הגדולים.
הליהוק הנוכחי מהווה סגירת מעגל מתוקה עבור דרור. כזכור, כבר בשנה שעברה התנהלו מגעים מתקדמים בינו לבין הפקת המופע, שרצתה מאוד לראות אותו על הבמה, אך המהלך טורפד ברגע האחרון.
באותם ימים הוחלט לצמצם את תקופת ההופעות לשלושה שבועות בלבד, מה שהוביל ללוח זמנים אינטנסיבי ותובעני במיוחד. מאחר שדרור היה אז עדיין קטין בן 17, חוקי העבודה והמגבלות המשפטיות מנעו את השתתפותו בלו"ז הדחוס. כעת, משהגיע לגיל 18 והמחסום החוקי הוסר הדרך לבמה נסללה.
דילן דרור מצטרף לקאסט מרשים במיוחד שכבר מתגבש לקראת חנוכה הקרוב. בין השמות שכבר הבטיחו את מקומם בהפקה ניתן למצוא את נועה קירל, רן דנקר, שחר טבוך, ואולי גם עומר לוי.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה