תרבות ופנאי
בעלה של הדוגמנית המפורסמת תוחקר בביתו: "3 שוטרים ב-5 בבוקר"
פצצה נפלה הבוקר בביצה המקומית, כשנחשפה פשיטה משטרתית בשעה 5:00 בבוקר על ביתו של בעלה של כוכבת רשת מפורסמת, שלא שהתה במקום | כל הפרטים
דרמה גדולה התרחשה הלילה (בין חמישי לשישי) בביצה המקומית. על פי פרסום ראשון בעמוד האינסטגרם "FOMO", המנוהל על ידי יוצאי מערכת "ערב טוב עם גיא פינס" - נוי גביש, רינת זוארץ, שיצאו לאחרונה לדרך עצמאית - משטרת ישראל דפקה הבוקר על דלתו של בעלה של אושיית רשת מפורסמת.
האירוע המלחיץ התרחש בשעה 5:00 לפנות בוקר. למקום הגיעו שלושה שוטרים שפשטו על ביתו של בעלה של דוגמנית וכוכבת רשת מוכרת. על פי הדיווח בעמוד, הכוכבת עצמה כלל לא נכחה בבית בשעת המעשה. השוטרים תחקרו את הבעל בשטח, ובסופו של דבר הוא שוחרר והם עזבו את הזירה. נכון לעכשיו, ממשטרת ישראל טרם נמסרה זהותם של המעורבים, וכן נותרה באפלה הסיבה לתחקור המוזר בשעת בוקר כה מוקדמת.
נוכח העובדה ששמם של הדוגמנית ובעלה לא פורסם, גל של שמועות, ניחושים וסקרנות החל להציף את הרשתות החברתיות. עוקבים רבים הגיבו בסקרנות שיא ושאלו שוב ושוב "מי זאת", "מי זאתתתתת" ו-"מי". אחד הגולשים ציין את גודל הדרמה בתעשייה כשכתב: "עולם האופנה משתגע מהעמוד הזה! מי הדוגמנית????".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



