דיגיטל וטק
האייפון 17 חוטף אש: אלו השדרוגים שקיימים באנדרואיד מ-2017?
האייפון 17 הוכרז אתמול, אך לצד השבחים הוא זוכה לביקורת. מהם הפיצ'רים שאפל מציגה כחידושים, שקיימים כבר שנים במכשירי אנדרואיד, וכיצד אפל תתמודד עם הביקורת על התמחור הגבוה של המכשיר?
לאחר אירוע ההכרזה שערכה אמש (שלישי) אפל, נשמעות ברחבי הרשת טענות וביקורות על התכונות שהציגה החברה בדגמי האייפון 17. הטענה המרכזית שנפוצה מתייחסת לכך שאפל מציגה חידושים שכבר קיימים במכשירי אנדרואיד מספר שנים.
אחת הטענות שנשמעו שוב ברשת היא על המסך בקצב רענון גבוה (120 הרץ) שנכלל כעת בדגם הבסיס של האייפון. בעוד שאפל מציגה אותו כחידוש משמעותי, תכונה מסך מהסוג הזה זמין במכשירי אנדרואיד כבר משנת 2017, וביניהם ה-Razer Phone ששילב מסך 120 הרץ, כמו גם סמסונג, וואן פלוס וגוגל שהציעו פאנלים כאלה מאז 2019.
האייפון 17 הבסיסי מצויד במסך LTPO OLED בגודל 6.3 אינץ' עם קצב רענון של 120 הרץ. הוא יכול להוריד את קצב הרענון עד ל-1 הרץ בלבד, ובכך לאפשר את השימוש בתכונת Always-On Display תוך חיסכון באנרגיה משמעותי. בנוסף, המסך כולל הגנת Ceramic Shield 2 ועמידות משופרת, ציפוי מונע השתקפות, ובהירות שיא חיצונית של עד 3,000 ניטים (לעומת 2,000 ניטים באייפון 16).
עוד ב-
הביקורת על אפל לא חדשה, והיא מתגברת לאור העובדה שמכשיר האייפון 17 הבסיסי מתומחר במחיר גבוה (כ-800 דולר בארצות הברית), בעוד שיצרניות אנדרואיד רבות מספקות את הפיצ'ר הזה, ואף מסכי OLED בקצב רענון 120 הרץ, גם בדגמים זולים בהרבה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



