דיגיטל וטק
בצל המלחמה: הוקם מתחם ייעודי לשידור והשתתפות בלוויות ושבעה מרחוק
בשל הלחימה והפינוי שנכפה על תושבים רבים, חברים וקרובים אינם יכולים להשתתף בלוויות או להביע תנחומים באופן אישי. לפיכך הוקם מיזם שלהבת, שהוא למעשה מתחם זום ייעודי שהוקם לשידור והשתתפות מרחוק של לוויות, שבעה או אירועי זיכרון עבור אותם אלו שלא יכולים להגיע
מלחמת "חרבות ברזל" נכנסה היום (חמישי) ליומה ה-20 של לחימה קשה אחרי מתקפת הפתע של חמאס על ישראל בה נרצחו למעלה מ-1,400 ישראלים, בעוד למעלה מ-5,000 אנשים נפצעו ופונו לבתי החולים ולמעלה מ-220 ישראלים נחטפו לרצועת עזה ונלקחו כשבויים בידי החמאס.
אירועי השבת השחורה הציבו את כולנו בפני סיטואציות אנושיות לא פשוטות. בשל הלחימה והפינוי שנכפה על תושבים רבים, חברים וקרובים אינם יכולים להשתתף בלוויות או להביע תנחומים באופן אישי. לפיכך הוקם מיזם שלהבת, שהוא למעשה מתחם זום ייעודי שהוקם לשידור והשתתפות מרחוק של לוויות, שבעה או אירועי זיכרון עבור אותם אלו שלא יכולים להגיע מסיבות שונות.
עוד ב-
הקרבה והאחדות חשובות במיוחד בתקופה זו, ולכן אמדוקס, AWS ונאוטק, נציגי זום בישראל, מסייעות למי שמעוניין, ליצור חדרי מפגש וירטואליים ללוויות ומפגשי זיכרון באמצעות הזום. המפגשים יהיו פתוחים ל-24 שעות ויאפשרו השתתפות של עד 500 אנשים. המיזם מאפשר לכל מי שירצה, קרובים ואהובים, להתאחד בזמנים קשים ולהיות אחד עם השני ועבור קרוביהם. בנוסף על כך, קבוצת צלמים מתנדבים נרתמה ליוזמה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



