השוק
בנק לאומי בחגיגת רווחים של מיליארדים: זו התשואה הגבוהה שהציג
בנק לאומי מפרסם דו"ח חזק מאוד לרבעיון הראשון של שנת 2025: הרווח הנקי מסתכם ב-2.4 מיליארד שקל, התשואה להון עומדת על 15.4%. זה הדיבידנד הענק שיחלק

בנק לאומי מפרסם הבוקר (שלישי) את הדוחות הכספיים שלו לסיכום הרבעון הראשון של שנת 2025, מהם עולה כי הבנק רשם רבעון אדיר עם רווח נקי ענק של 2.4 מיליארד שקל, רווח נקי זהה במדויק לזה שהציג בנק הפועלים בדו"ח שלו, כאשר הבנקים בישראל ממשיכים להציג תשואות גבוהות כמו גם רווחים גבוהים.
בנוסף לכך, בנק לאומי ממשיך להציג תיק אשראי איכותי: יחס ה-NPL ושיעור החובות הבעייתיים הם מהנמוכים במערכת ועומדים על 0.51% ו-1.39% בהתאמה.
עוד ב-
גם המדדים הפיננסיים של לאומי נותרו איתנים כאשר הוא מציג בדוחות לסיכוןם הרבעון הראשון של שנת 2025 יחס הון רובד 1 של 12.15%, יחס הון כולל של 14.83% ויחס כיסוי נזילות של 124%.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.ולפנסיונרים שעבדו עשרות שנים בבנק ביטלו את כל ארועי התר (ל"ת)מעצבנים 05/2025/20הגב לתגובה זו0 0סגור