השוק

בעשרות מיליונים: חברת הנדל"ן שתצא בהנפקת ענק

חברת "פנטהאוז" של איש העסקים שלמה דהוקי תצא בפעם השניה בתך פחות משנה לגיוס הון, בסך צפוי של עשרות מיליוני שקלים 
מערכת ice | 
מלונות (צילום shutterstock)
חברת הנדל"ן "פנטהאוז בניין והשקעות" של איש העסקים שלמה דהוקי תצא בפעם השניה השנה לגיוס הון, לאחר שהגישה לרשות לניירות ערך תשקיף לצורך הנפקת אג"ח על מנת להפוך לחברה בעלת יכולת דיווח לבורסה, כך דווח בכלכליסט. 
כזכור, חברת המלונות פאי סיאם היא חברת הבת של פנטהאוז, והונפקה בתחילת השנה בגיוס של 250 מיליון שקלים, ונסחרת בשווי כולל של 700 מיליון שקלים. כך, פנטהאוז צפויה לצאת בגיוס חוב של 150 מיליון שקלים, והריבית הרלוונטית תיקבע במסגרת מכרז. מאחורי ההנפקה עומדות חברות החיתום גיזה חיתום ואוריון. 
פנטהאוז תציע במסגרת הבטוחות חוזה ארוך טווח עם עמידר שיכללו 112 דירות המושכרות למדינה. מיקום הדירות הוא במתחם בגודל 17 דונם שיהיה תחת שיעבוד של מחזיקי האג"ח. מעבר לכך, לחברה יש זכויות בניה בפרויקט פינוי-בינוי במתחם עם כ-300 דירות קיימות. לחברת פנטהאוז עצמה יש הון עצמי בהיקף של 680 מיליון שקלים. 
כזכור, דווח בינואר כי חברת הנדל"ן אספן גרופ השלימה מהלך למכירת 30% מאחזקותיה בפאי סיאם בהיקף של כ-242.5 מיליון שקל, כחלק מהצעת מכר בהנפקת חברת המלונות בבורסה בת"א. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה